Katso videot!

Eläviä muurahaisia! Onko tässä kaikkien aikojen tyhmin kynsitrendi? Katso video!

Oho | 28.08.2018 19:50

Sosiaalinen media on täynnä toinen toistaan omituisempia kynsitrendejä. Venäläinen kynsisalonki Nail Sunny on ollut jo monen eriskummallisen trendin edelläkävijä.

Jokin aika sitten studio esitteli Instagramissa kynnet, joista oli muotoiltu värikyniä.

KATSO: JÄLLEEN SEKOPÄINEN KYNSITRENDI: VÄRIKYNÄT SORMENPÄIHIN!

Heidän uusin keksintönsä, elävillä muurahaisilla koristellut kynnet, lienee näistä kuitenkin kaikkein sekopäisin. 

Epäeettistä?

Salonki luo Halloween-henkiset kynnet laittamalla mallilleen ensit pitkät, käyrät akryylikynnet. Kynsiin lisätään toinen muovikerros niin, että kerrosten väliin jää kapea kotelo. Sitten kynsiteknikko lisää jokaiseen kynteen elävän muurahaisen. Kun pakenemista turhaan yrittävä muurahainen on saatu ansaan kynnen sisään, aukko sinetöidään niin, että muurahaisille jää kynnen kärkeen pieni tila, jossa kipittää edestakaisin. 

Kynnet ovat jakaneet mielipiteet sosiaalisessa mediassa. Toiset eivät nähneet muurahaisten käyttämisessä ongelmaa. He muistuttivat, että ihmiset joka tapauksessa tallovat pieniä eläimiä jatkuvasti kuoliaaksi. Toisten mielestä elävien eläinten käyttö kynsitaiteessa on kuitenkin erittäin epäeettistä.

– Vain koska voit, ei tarkoita, että sinun pitäisi, tiivisti eräs kommentoija Instagramissa. 

Huolestuneille somettajille studion henkilökunta vakuuttaa, että muurahaisilla riittää kynnen sisässä happea. Nail Sunny myös vapauttaa muurahaiset jälkeenpäin.

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!