Oho
Forever 21 suututti asiakkaat.

Ei näin! Vaatejätti lähetti pluskokoisille vakioasiakkailleen dieettipatukoita!

25.07.2019 15:05

Forever 21-pikamuotiketjulta pluskoon vaatteita tilanneet asiakkaat saivat tilaukseensa kylkiäisiä, jotka eivät todellakaan olleet monen mieleen. Paketeista paljastui nimittiäin Atkins-brändin dieettipatukoita.

- Tällainen bodyshaming on vaarallista, kirjoitti Instagram-käyttäjä @MermaidQueenJude:

- Miten uskallatte vaarantaa asiakkuuksia tällä tavalla?

Forever 21 on pahoitellut ajattelematonta tuotelahjaa ja ilmoittanut poistaneensa sen kaikista tulevista lähetyksistä. Yritys painotti kuitenkin, että Atkinsin patukoita lähetettiin kaikille tilauksen tehneille, ei ainoastaan pluskoon vaatteita tilanneille asiakkaille.

- Tämä oli meidän erehdyksemme ja pyydämme vilpittömästi anteeksi kaikilta asiakkailtamme, joita tämä on mahdollisesti loukannut, koska se ei ollut aikomuksemme, Forever 21:n julkaisemassa tiedotteessa todettiin.

Yhtiö lisäsi New York Postille antamassaan lausunnossa, että Atkinsin väliapalat on tarkoitettu kaikille terveydestään huolehtiville.

- Nykypäivän Atkins keskittyy sellaisiin ravitsemuksellisista lähtökohdista kumpuaviin elämäntapoihin, joiden avulla jokainen voi hyötyä kokonaisvaltaisesta terveydestä ja hyvinvoinnista, yhtiö selvensi:

- Tarkoituksenamme Atkins-tuotenäytteiden kohdalla oli jakaa välipaloja, joissa yhdistyvät erinomainen maku ja optimaaliset ravitsemukselliset edut.

Tarkoitus oli ehkä hyvä, mutta toeutus ikävä. Ainakin patukat itsessään saivat paljon huomiota osakseen. 

Lähde: New York Post

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!