Katso videot!

Barbie Jeep -alamäkiajo on kaikkien aikojen paras extreme-laji - katso video!

Oho | 07.12.2017 21:44

Extreme-urheilulajeja on moneen lähtöön, mutta yksi hauskimmista lienee Barbie Jeep Racing, tai Barbie Jeep -alamäkiajo.

Kuten nimestä voi päätellä, lajissa aikuiset ihmiset sulloutuvat lapsille tarkoitettuihin, muovisiin ajoneuvoihin, ja ajavat niillä kilpaa mäkeä alas. Lienee selvää, että kisoissa nähdään paljon kaatumisia, ajoneuvojen hajoamisia ja draamaa muutenkin.

Siinä, missä F1-kilpailuissa kilpaillaan parhaasta ajoneuvosta ja suurimmasta budjetista, Barbie Jeep Racing keskittyy yksinomaa kilpailijoiden osaamiseen – tai onneen. Leluautot ovat edullisia, ja kaikkien saatavilla. Säännöistäkään ei juuri tarvitse piitata, sillä kilpailijoiden on nähty myös kantavan hajonneen ajoneuvonsa osia maaliviivan yli. Mikä parasta, vaikka laji ei vaadi suurta budjettia, on se erittäin viihdyttävää katsottavaa yleisölle.

Parhaillaan tämän upean lajin kilpailuja järjestää Rednecks with Paychecks Offroad Texasissa. Oman, paikallisen kilpailun järjestämiseen ei kuitenkaan tarvita muuta kuin leluauto ja mäki - ja mielellään kunnon kypärä.

Lähde: Jalopnik

 
Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Aleksi Valavuori järkyttyi Janita Lukkarisen kuolinilmoituksesta – latasi suorat sanat: ”Päät vadille!”

Katso video!

Sanna Kiisken jättipaljastus Seiskan uutuussarjassa: ”Mahalaukkuni kavenettiin leikkauksella!”

Katso video!

Kurkista viettelysten saaren kulisseihin jo ennen ohjelman alkua: Temptation Island Suomen sinkkunaiset esittelevät varattujen miesten villan Seiskan lukijoille - katso video!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!