fbq
Kotimaa
23.06.2022 18:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Andrei Koivumäki
Yrittäjät.fi: Kiinteistömoguli Andrei Koivumäki osti 200 tuhannen euron ökyauton: "Raha on rahaa!"
Kotimaa
23.06.2022 18:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

"Asuntokaupan Cheekiksi" tituleerattu kiinteistöguru Andrei Koivumäki ei ole arastellut näyttää mieltymyksiään luksusasioihin, joista tavan tallaajat voivat lähinnä haaveilla.

Andrein Neliöt Liikkuu LKV Oy:n liikevaihto tuplaantui edellisvuoteen verrattuna, kun sitä kertyi yli 3,1 miljoonaa euroa. 

Lue myös: Asuntokaupan Cheek pyörittää miljoonien bisnestä - näin Andrei Koivumäki vastaa tv-kosiijoille: "Onhan mua..."

Aiemmin Range Roveria ajanut liikemies päätti vastikään vaihtaa haaveilemaansa autoon, jollaiseksi valikoitui Betley Bentayga -citymaasturi. Hybridimallisena auton hinta on noin 200 000 euroa.

Yrittäjät.fi -sivuston haastattelussa Andrei avaa tarkemmin päätöstään.

– Pyysin tuttua automyyjää laskemaan piruuttaan tarjouksen tästä autosta. Päivää ennen kun piti palauttaa Range takaisin, sanoin, että otan Bentleyn. Olen valmis maksamaan fiiliksestä, joka hyvästä autosta tulee. Se buustaa eteenpäin myös työrintamalla, Andrei kertoo haastattelussa.

Lue myös: "Kiinteistömaailman Cheek" Andrei Koivumäen ranteessa killuu 35 600 euron kultainen Rolex – kuva!

Haki alustavasti puolet halvempaa!

Hän kertoo haastattelussa haluavansa toteuttaa unelmiaan.

– Tämän vuoden teemani on ollut, että koska täällä eletään vain kerran, täytyy nauttia jokaisesta jutusta. Jos pystyn toteuttamaan haaveitani, miksi turhaan säästää senttejä ja miettiä kaikkia hankintoja viimeiseen asti. Raha on rahaa ja tavara on tavaraa. Kaikkea ei tarvitse laittaa säästöön, Andrei pohtii.

Lue myös: Ökymaasturi, kämppä trendikaupunginosassa ja käsipuolessa vaalea kaunotar! Andrei ”Asuntokaupan Cheek” Koivumäen menestyksen takaa löytyy nainen

Hän paljastaa sitten päätyneensä alkuperäistä budjettisuunnitelmaa tuplasti kalliimpaan autoon.

– Katselin alustavasti 100 000 euron autoja, mutta sitten laskin, että 100 000 euron ero kuukausierissä ei ole huima. Toki tuhat euroa voisi laittaa vaikka osakkeisiin.

Lue myös: Vaatimattomuus ei kaunista! Kiinteistöpohatta Andrei Koivumäki rakastaa luksusmerkkejä ja hienoja autoja - analysoi Kauppalehdelle imagoaan: 80 prosenttia ihmisistä arvostaa minua!

Voit lukea koko haastattelun täältä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »