fbq
Kotimaa
06.07.2022 14:03
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Alina V ja Joonas H
Yllätysuutinen! Alina Voronkova ja Joonas-rakas muuttavat Espanjaan
Kotimaa
06.07.2022 14:03
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Vuoden 2018 Miss Suomi Alina Voronkova ja tämän rakas Joonas Hurri etsivät vuokra-asuntoa Espanjasta.

Alina ja Joonas hakevat asuntoa espanjansuomalaisten Facebook-ryhmästä. Pariskunnan ilmoituksessa on kuva, jossa kaksikko poseeraa etelän lämmössä.

- Etsitään kämppää vuokralle, ilmoitus alkaa.

He etsivät asuntoa loka- ja marraskuuksi. Pariskunnan aikeena on olla Suomessa joulukuun ajan, ja palata Espanjaan jälleen asumaan alkuvuodesta pariksi kuukaudeksi.

- Työskentelemme kummatkin osan kuukaudesta Suomessa ja tarkoituksena on viettää Espanjan kämpällä enemmän vapaa-aikaa golfin sekä muun urheilun parissa, Alina tarkentaa kirjoituksessaan.

Lue myös: Tiesitkö? Alina Voronkova paljasti vanhempiensa omistamat hulppeat puitteet: "On onni, kun.."

Hehkutti miestään

Alina hehkutti Instagram-tilillään kesäkuussa Joonas-kultaansa. Entinen jääkiekkoilija nimittäin valmistui tuolloin ammattikorkeakoulusta.

- Tässä hän nyt seisoo, juuri valmistunut: Bachelor of Business Administration. Koko meidän suhteen ajan olet pyöritellyt opintoja ja nyt tutkinto kädessä, onnea! On ollut mielenkiintoista seurata sun poikkeavaa opiskelumatkaa mikä on pitänyt sisällään tasapainottelua töiden sekä opintojen välillä. Nyt ei enää tarvitse vääntää opparia yötä myöten, Alina kirjoitti tuolloin.

Lue myös: Alina Voronkova avautuu suhteestaan Joonas-puolisoonsa: ”Kotona minua odottaa aina illallinen” – pari paljastaa suuren unelmansa!

Pariskunta meni naimisiin vuosi sitten heinäkuussa 2021.

Lue myös: Hellehäät! Alina Voronkova ja jääkiekkoilija Joonas Hurri menivät naimisiin - häissä vieraina lauma missikaunottaria!

Arkistovideo Alinan ja Joonaksen häistä: