fbq
Kotimaa
21.12.2022 17:30
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Ina Mikkola

Yllätysilmoitus! Juontaja Ina Mikkola jätti Suomen - poseeraa minihameessa keskellä miljoonakaupunkia

Kotimaa
21.12.2022 17:30
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Juontaja-toimittaja Ina Mikkola, 32, päivitti keskiviikkona somekanavalleen yllätysuutisen. Nainen on jättänyt Suomen ja matkustanut toviksi toiselle puolelle maapalloa.

Ina kertoo viettävänsä tulevan kuukauden Yhdysvaltojen Los Angelesissa.

- Olen cool ja kuuma yhtäaikaa. Luulen, että kuukausi Los Angelesissa tulee olemaan myös cool ja kuuma, Ina kirjoittaa englanniksi tuoreessa julkaisussaan.

Instagramiin päivittämissään kuvissa Ina poseeraa kameralle futuristista rakennelmaa vasten. Kulmassa pilkottaa vaalean sininen taivas.

Lue myös: Voi ei! Ina Mikkola matkusti ulkomaille - kohtasi heti vastoinkäymisen: "Ärsyttää"

Myös Inan asu hohtaa kirkkaan sinisenä. Juontaja on tunnettu räväkästä pukeutumistyylistään sekä jättiläismäisistä ruseteistaan. Myös tuoreissa otoksissa Inan pään päällä keikkuu valtava rusetti.

Asukokonaisuuteen kuuluu samaa sävyä oleva jakku ja lyhyt minihame. Hameen alta paljastuu Inan loputtomiin jatkuvat sääret.

Mä en kestä……nuo jalat, yksi kuvien alle kommentoineista seuraajista hehkuttaa.

Inan pituutta lisäävät jalasta löytyvät, niin ikään vaaleansiniset platform-korkokengät.

Ina ei ole kertonut päivityksessä, mikä hänet on saanut matkustamaan juuri Yhdysvaltoihin. Hän ei myöskään paljasta, onko hän lähtenyt reissuun yksin vai mahdollisen seuralaisen kanssa.

Lue myös: Polvileikkauksesta toipuva Ina Mikkola kertoo rehellisesti tilanteestaan - "Nyt loppu"

Aiemmin Ina julkaisi Instagramin tarinat-osiossa videoita hotellistaan. Millenium Biltmore Hotel Los Angelesissa on Inan mukaan tuttu muun muassa monista televisiosarjoista.