fbq
Kotimaa
28.01.2023 18:00
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen
Wilma Murto
Wilma Murto opiskelijaelämästään: ”Heikko suoritus”
Kotimaa
28.01.2023 18:00
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen

Seiväshypyn Euroopan-mestari Wilma Murto asuu ja harjoittelee Turussa, jossa myös opiskelee journalismia ammattikorkeakoulussa. Toisen vuoden opinnot etenevät hitaasti mutta varmasti.

– Opintopiste kerrallaan mennään, pikkuhiljaa parsitaan kasaan. Valmistumisaikatavoitetta ei ole, vaan tällä hetkellä urheilu menee ykkösenä ja opiskelut tulevat kakkosena.

– Journalistin ammatti vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta! Se on ala, jota tulee varmasti mietittyä, kun urheilu-ura joskus loppuu. Että hyppäisikö sitä sille puolen aitaa, Wilma tuumaa Seiskan reportterille.

Wilma palkittiin Urheilugaalassa sekä Vuoden sykähdyttävimmän urheiluhetken että Vuoden esikuvan Uuno-pokaaleilla.
Wilma palkittiin Urheilugaalassa sekä Vuoden sykähdyttävimmän urheiluhetken että Vuoden esikuvan Uuno-pokaaleilla.

Lue myös: Tässä on Jaakko-kulta! Euroopan-mestari Wilma Murto, 24, esitteli yli 10 vuotta vanhemman miesystävänsä: ”Iso juttu minulle”

Nuoria aikuisia vilisevä Turku tunnetaan hyvänä opiskelukaupunkina, mutta siitä mestarihyppääjällä ei ole juuri kokemusta.

– Olen ehtinyt tutustua Turun opiskelijamenoon vain yksien fuksiaisten verran. Opiskelijahaalareissani on kolme merkkiä, ja niistäkin vain yksi on ansaittu. Se on kyllä heikko suoritus, mutta tämä urheilu tosiaan menee ykkösenä, Wilma nauraa.

Lue myös: Wilma Murron, 24, yli 10 vuotta vanhempi miesystävä heitti Seiskalle mielenkiintoisen kommentin – Euroopan-mestari ällistyi Jaakko-kullan sanoista: ”Suuri saavutus!”

Tilaa Seiska tästä!
 
Oletko jo tilaaja? Lue tuoreimman Seiskan digilehti tästä.
 
Tuoreimman Seiskan löydät myös kaikista hyvin varustelluista Lehtipisteistä.
 
Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.