fbq
Kotimaa
29.03.2022 11:55
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus
marja hintikka
Marja Hintikka jakoi harvinaisen kuvan trikoissa: ”Ei oo ollut mulle ihan helppoa”
Kotimaa
29.03.2022 11:55
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus

MTV:n suosikkijuontaja Marja Hintikka toipuu parhaillaan koronasta.

Marja vihjaa tuoreessa Instagram-päivityksessään, että on hiljattain saanut koronaviruksen ja sen takia joutunut kolmen viikon liikuntatauolle. Nyt suosikkijuontaja on kuitenkin vihdoin palaamassa treenaamisen pariin, mutta Marja aikoo aloittaa liikunnan maltilla.

Lue myös: Marja Hintikalta viiltävä vastareaktio! HS: Päiväkodissa katosi 64,90 euron villatakki ja riita repesi - tästä kohussa on kyse

Marja kertoo tilanteestaan Instagram-tilillään, jonne hän on ladannut itsestään kaksi sporttista kuvaa, joissa hän poseeraa tiukoissa mustissa urheilutrikoissa.

- Kolme viikkoa pakollista urheilutaukoa. Ei oo ollut mulle ihan helppoa, Marja kertoo.

- Tällä viikolla hitaasti taas liikkeelle - ja ehkä ens viikolla jo täysi rähinä päälle…? Mutta tän yhden kuuluisan taudin kanssa ei oo leikkimistä. Ootteko joutuneet pitkään himmailemaan toipilaana?

Marja ei ole aiemmin Instagram-päivityksissään paljastanut sairastuneensa koronaan. Hänen seuraajansa ja ystävänsä jakavat tuoreen päivityksen kommenteissa vinkkejä ja omia kokemuksiaan siitä, miten liikunnan harrastaminen on mahdollista aloittaa koronan jälkeen.

Kuukausi meni totaali breikillä, sen jälkeen hissukseen alottelin ja edelleen 2 kk sairastamisesta otan iisisti, juontajakollega Maria Veitola kommentoi.

- Kaksi viikkoa toipumisesta ja nyt tuntuu siltä ekaa kertaa, että uskaltaa nostaa sykettä. Ei kantsi vielä viedä itseään ihan äärirajoille. Pikkuhiljaa..., kirjoittaa TTK-tanssija Jutta Helenius.

Lue myös: Nyt on kuumaa! Itkun ja naurunsekainen Marja Hintikka saa miehiltä sylitanssin televisiossa

Marja on tänä talvena juontanut MTV3:n suosittua lauluohjelmaa Laulu rakkaudelle - Secret Song Suomi. Lisäksi Marja juontaa uutta Sukuni salat -ohjelmaa. 

Marja on naimisissa juontaja Ile Uusivuoren kanssa. Pariskunnalla on kolme lasta.

Lue myös: ”Minulla on housut jalassa” – Ile Uusivuorelta erikoinen päivitys – näin Marja Hintikka reagoi