fbq
Kotimaa
27.09.2022 09:24
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Julian kotialbumi, Instagram
Ex on the Beach Suomi Julia
Video ei herkille! Tuntematon nainen hyökkäsi tosi-tv-tähden kimppuun - repi hiustenpidennyksetkin irti
Kotimaa
27.09.2022 09:24
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Julian kotialbumi, Instagram

Ex on the Beach Suomen ensimmäiseltä tuotantokaudelta tuttu Julia Laurén joutui viime lauantaina (24.9.) rajuun tappeluun Helsingin keskustassa.

Video ei herkille: tuntematon nainen käy EOTB-Juliaan kimppuun

Seiskalle on tihkunut useita vinkkejä aiheesta. Myös Julia itse on kommentoinut tappelua Snapchat-videotarinassaan.

Seiskan tavoittama Julia kertoo olleensa viettämässä iltaa ystäviensä kanssa Helsingissä, kun tuntematon nainen kävi hänen kimppuunsa.

 – Se tapahtui baarin ulkopuolella. Nainen rupesi provosoimaan, huutelemaan ja uhkailemaan minua. Sellainen perus känninen riidanhaastaja alkoi hyppimään silmille ja kävi päälle.

– Hän huusi minulle, että "Vitun feikki ämmä, revin noi hiustenpidennykset sulta päästä irti". Taisin siinä sitten sanoa, että tule sitten tänne sanomaan tuo. Kun hän kävi kimppuuni, niin videolta näkee selvästi, että yritän päästä siitä tilanteesta pois. En päässyt irti, ja puolustukseksi löin häntä. Kun portsarit tulivat, päästin heti irti. Toinen osapuoli vain jatkoi ja repi hiuksia päästäni, Julia muistelee.

Seiska on nähnyt kuvan Julian hiustenpidennyksistä, jotka on revitty irti. 

Lue myös: Mitä ihmettä? EOTB-Julia ajaa Suomesta Italiaan - kuka on tosi-tv-tähden mysteeriseuralainen?

Seiskan julkaisemalla videolla näkyy, kun paikalla olleet portsarit juoksevat paikalle ja yrittävät repiä naisia irti toisistaan. Lisäksi eräs toinen naispuolinen henkilö yrittää auttaa.

– Lopeta! Rauhoittukaa! Videolla kuuluu.

Nainen pitää videolla kiinni Julian hiuksista viimeiseen asti. Lopulta tilanne rauhoittuu. Julian mukaan poliisit hakivat naisen pois paikalta.

Lue myös: Kissatappelu julkkiskapakassa! Näin Erna Husko ja Sonja Aiello kommentoivat kohuiltaa

Julia ei hyväksy väkivaltaa. Hän kertoo tehneensä naisesta rikosilmoituksen.

– Se, että olet kännissä, ei ikinä oikeuta väkivaltaista käytöstä. Ihmisten pitäisi miettiä omaa kännikäyttäytymistään. Tuollaisissa tilanteissa voi käydä todella huonosti. Onneksi tuo oli sellainen kissatappelu, eikä tässä tapahtunut pahemmin. Ikinä ei voi tietää, jos vaikka jollain olisi joku teräase mukanaan.

– Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun joku hyökkää kimppuuni baarissa. En itse ikinä koske keneenkään toiseen ihmiseen, ellei minuun ensin kosketa. Koska se on itsepuolustusta.

Lue myös: EOTB-Julia erosi avopuolisostaan: tosi-tv-kaunottarelta suorasanainen tilitys suhteen kariutumisesta

EOTB-tähden mukaan hänestä jutellaan ilkeään sävyyn somessa tapahtumien jälkeen.

– Ihmiset mustamaalaavat minua ja kertovat, millainen ihminen muka olen. Että olisin itse käynyt haastamassa riitaa. Ihmiset toivovat pahaa, että "olisipa saanut kunnolla turpaan".

Hänellä on selkeä viesti arvostelijoilleen. 

– Välillä he voisivat miettiä tuollaisia asioita ihan omalle kohdalleen. Se, kun joku käy sinun päällesi, on traumaattinen kokemus. Surullista, että ihmiset toivoo muille pahaa, hän huomauttaa.

Lue myös: Järjestyksenvalvojat poistivat EOTB-Roopen festareilta - katso paljonpuhuva video!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »