fbq
Kotimaa
26.07.2022 19:30
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Julian kotialbumi, Instagram
Ex on the Beach Suomi Julia
Mitä ihmettä? EOTB-Julia ajaa Suomesta Italiaan - kuka on tosi-tv-tähden mysteeriseuralainen?
Kotimaa
26.07.2022 19:30
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Julian kotialbumi, Instagram

Ex on the Beach Suomen ensimmäiseltä tuotantokaudelta tuttu Julia Laurén päätti viime lauantaina (23.7.) lähteä spontaanille seikkailulle.

Julia on Instagram-tilillään kertonut ajavansa sähköautolla Suomesta Italiaan. Päätös lähteä reissuun tehtiin pikaisesti, sillä tosi-tv-tähden mukaan hänellä oli kaksi päivää aikaa valmistautua matkalle.

 TÄNÄÄN alkoi mun hulluin matka! Suomesta —> Italiaan autolla , mulle täysin tuntemattoman ihmisen kanssa. Tää tuli mulle täysin yllätyksenä ja vaan 2pv varotus ajalla, ja TÄÄLLÄ OLLAAN! Tällähetkellä ollaan Latviassa, matka jatkuu kohti Liettuaa. Yö nukutaan Kaunaksessa (Liettua) jossakin hotellissa. Huomis illaksi yritetään päästä Katowiceen (Puola), Julia kertoo tuoreessa päivityksessään. 

Lue myös: Suhdehuhut kiihtyvät! EOTB-Tino ja -Iida viihtyvät edelleen yhdessä - katso kuva

Julia ei ole paljastanut seuraajilleen kuka hänen matkaseuralaisensa on. Hän vitsailee somepäivityksessään, ettei henkilö ole "sentään sarjamurhaaja".

Ihan huikeeta tällänen roadtrip! Onneks tälläsenä seikkailun haluisena hulluna lähdin mukaan! Matka seurakin on todella mukava eikä sentään sarjamurhaaja!!

Eräs Julian seuraaja oli hieman skeptinen Julian päätöksestä lähteä reissuun.

– Saako kysyä miten eksyit lähtemään tuntemattoman kanssa matkaan? Fani kyseli.

sain viestiä tämän matkakaverini ystävältä haluaisinko lähteä hänen ystävän kanssa roadtripille Italiaan, koska hän oli sairastunut koronaan eikä päässyt lähtemään. Matka hauskempaa kaksin jonkun kanssa kun yksin ajella! Julia vastasi seuraajalleen. 

Lue myös: EOTB-Henkan vauvan syntymä oli käänteitä täynnä - "Hän ei hengittänyt lainkaan"

Matka on Julian somepäivitysten perusteella sujunut hyvin. Tosi-tv-tähti kertoi heidän pysähtyvän matkan varrella erilaisten nähtävyyksien kohdalla.

Julia mainitsi heidän vierailleen esimerkiksi Puolassa Auschwitz-Birkenaun keskitysleirimuseossa. 

Eilen lähdettiin aamu 10 ajamaan Liettuan Kaunasista kohti Katowiceä, joka sijaitsee Puolassa. Ajettiin tottakai Varsovan kautta! Katowicessa oltiin perillä noin 21:38, ja täällä aika ero Suomeen verrattuna on vain 1h jäljessä, Julia kirjoittaa somejulkaisussaan.

Kilometrejä eiliseltä tuli about 757km. Matkaa Tallinnasta tänne puolaan on tultu jo + 1313km ja paljon vielä edessä! En osaa sanoa tarkkaa määrää mitä on Italian alpeille vielä matkaa, koska ajellaan maisema reittejä ja tässä matkanvarrella on nähtävyyksiä mitä halutaan nähdä!

Lue myös: Mikä muodonmuutos! Tältä TIS-Essi näyttää nykyään

Julia on julkaissut useita upeita maisemakuvia matkaltaan.