fbq
Kotimaa
17.10.2022 19:00
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Veronica Verho
Veronica Verhon huoli: Matti-koira eläinlääkäriin
Kotimaa
17.10.2022 19:00
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Sometähti ja juontaja Veronica Verho päivitti kuulumisiaan somessa viikonlopun jäljiltä.

Lue myös: Matti varastaa huomion! Veronica Verho paljastaa: "Enemmän tunnistetaan meidän koiraa"

Posse-ohjelman juontaja Veronica Verho päivitti kuulumisiaan viikonlopulta Instagramin tarinoihin, joista kävi myös ilmi, että Matti-mäyräkoira on aiheuttanut huolta perheessä. Veronica ja kihlattu Juhani Koskinen saivat perheenlisäystä Matista kesällä 2021.

Aamulla lähettiin eläinlääkäriin, koska Matti on todennäköisesti napannut jostain nenäpunkin, Veronica kertoi surunaaman kanssa Instagramin tarinoissaan.

Tilanteeseen löytyi kuitenkin hoitokeinoja, ja Veronica kirjoittikin, että he saivat lääkkeitä Matille. Lisäksi Veronica muisti pientä potilasta lahjalla.

Ostin myös Matille uudet valjaat ja nää on nyt samaa matskuu ku se kaulapanta. Ei tykännyt mut jatketaan opettelua, Veronica esitteli pinkin väriset pehmovaljaat käsissään.

Lue myös: "Niin lihaksikas" - Lääkärin mukaan Veronica Verhon kanssa majailee täyden kympin nuorimies

Yöllisiä ongelmia

Viikonloppuun kuului myös koiratreffit Sita Salmisen kanssa, kurpitsojen ihastelua Halikossa sekä Veronican rakkaan mummin synttäreitä.

Univaikeuksien takia Veroniva joutui kuitenkin myös jättämään kotinsa.

Jäin iskälle yöksi, koska oon nukkunu viimiset 3 viikkoo niin huonosti. Eka luulin et se johtuu täyskuusta mut sit se vaan jatku. Meidän kämppä on siis vaan niin kuuma et siellä on todella vaikee nukkua, Veronica mietti.

Sit täs on se et jos herään keskellä yötä niin pyörin vähintään tunnin ennen kun saan unta. Tääl oli siis paljon viileempi nukkua. Siis oikeesti muutama vuos taaksepäin ni mulla ei IKINÄ ollu tällasia ongelmia.

Lue myös: Veronica Verho päätti uransa radiossa - paljastaa nyt syyt lopettamisen taustalla