fbq
Kotimaa
03.06.2022 16:17
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Sara Sieppi
Vau! Sara Sieppi sai superromanttisen yllätyksen syntymäpäivänään - huhut matkakumppanista yltyvät!
Kotimaa
03.06.2022 16:17
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Ex-missi Sara Sieppi juhlii tänään perjantaina syntymäpäiväänsä. Mittariin tulee 31 vuotta.

Hurjaa tiliä someammattilaisena takova Sara matkusti muutama päivä sitten aurinkoiselle Mykonoksen saarelle. Hän kertoo heränneensä myös juhlapäivänsä aamuun Kreikassa.

Lue myös: Karkasiko Sara Sieppi lemmenlomalle Kreikkaan? Paljonkertova kuva

Saran tarkkaavaisimmat seuraajat huomasivat neidon julkaisemissa lomakuvissa mielenkiintoisen yksityiskohdan. Herkkuja notkuva ravintolapöytä oli katettu kahdelle henkilölle.

Sara ei ole paljastanut sosiaalisessa mediassa, kuka on hänen matkaseuralaisensa. Sara on pitänyt huolta siitä, ettei seuralainen esiinny hänen julkaisemissaan lomaotoksissa.

Lue myös: Sara Siepin ökyilyn taustat selvisivät: Tämän vuoksi Sara voi huoletta nauttia etelässä katkarapuja – veret seisauttava rahasampo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi)

Syntymäpäivänsä kunniaksi Sara on päässyt kahlaamaan varsinaisessa ruusumeressä.

Instagramin videotarinaan ilmestyneissä valokuvissa Sara esittelee muhkeaa ruusukimppua, joka lepää hotellihuoneen sängyn päällä. Ruusukimpun lisäksi sängylle on ripoteltu tummanpunaisia ruusunterälehtiä.

- Synttäriaamu, Sara kirjoittaa valokuvan yhteyteen. Kommentin perään hän on lisännyt sydämen sekä liikutusta kuvaavan emojin.

Eilen torstaina (2.6.) Sara julkaisi tarinoissaan kuvan toisenlaisesta hotellihuoneesta. Kuvaan hän oli kirjoittanut tekstin "check out", joka tarkoittaa uloskirjautumista. Oletettavasti kaunotar on siis vaihtanut lomakohdettaan.

Lue myös: Välit taas kunnossa! Sara Sieppi ja Sabina Särkkä matkustivat yhdessä luksuslomalle

Sara ei ole kertonut, onko hän saanut kuvissa hehkuvan ruusukimpun lahjaksi vai onko hän kustantanut kukkapuskan itse itselleen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi)

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »