fbq
Kotimaa
01.06.2022 15:37
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Sara Sieppi
Karkasiko Sara Sieppi lemmenlomalle Kreikkaan? Paljonkertova kuva
Kotimaa
01.06.2022 15:37
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Somevaikuttaja Sara Sieppi, 30, on somen perusteella matkannut lomailemaan kauniiseen Kreikkaan, jossa hän nauttii luksuspuitteista syvänsinisen Välimeren äärellä.

Video: Seiskan Grillisota -alkuperäissarja alkaa – mukana kaksi kaikkien tuntemaa huippukilpailijaa!

Lue myös: Missikaunottaret Sara Siepin muuttoapuna - Saralla epäilykset motivaattorista: "En tiedä, kummasta ne oli kiinnostuneita.."

Sara on julkaissut sosiaaliseen mediaan sisältöä upeista puitteista, mutta on varonut visusti kuvaamasta matkaseuralaistaan. Maisemien perusteella kaunotar on suunnannut upealle Mykonoksen saarelle.

Mykonos tarjoaa romanttisen miljöön lomailuun, ja Sara kuvaakin tänään (1.6.) Instagram-sivulleen julkaisemallaan videolla kahdelle katettua pöytää, joka on suunnattu kohti oranssisena hehkuvaa auringonlaskua. Illalliseksi on kokattu hulppea valikoima erilaisia mereneläviä, ja Sara kohottaa videolla punaviinilasia. Pöydän oikeassa yläkulmassa näkyy kuitenkin myös olutpullo.

- Eilinen, Sara kirjoittaa videon alle sinisen sydämen kera.

Kenties Sara on suunnannut lemmenlomalle mysteeriseuralaisen kanssa, sillä normaalisti hän päivittelee ahkerasti videoita myös matkakumppaneistaan.

Lue myös: Sara Sieppi koki karvaan pettymyksen – kuva järkkysotkusta: ”En enää koskaan..”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi)

Lue myös: Kaunottaret luksusmatkalla! Sara Sieppi ja Sabina Särkkä jälleen reissussa

Sara matkasi vastikään missipiirien kautta tunteman ystävänsä Sabina Särkän kanssa Italian muotipääkaupunki Milanoon, jossa kaunottaret viihtyivät työmatkan merkeissä.

Tätä ennen kaksikko vietti vappuna yhteistä minilomaa Tukholmassa, mutta reissu päättyi suunniteltua ikävämmin Saran sairastuttua.

Lue myös: Sara Sieppi sai ikävän taudin vappuna

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi)