fbq
Kotimaa
14.12.2022 22:00
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Vappu Pimiä
Vappu Pimiän luksusloman loppu häämöttää - mysteerimies pussasi suosikkijuontajaa: kuva
Kotimaa
14.12.2022 22:00
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Seiska on uutisoinut äskettäin siitä, että suosikkijuontaja Vappu Pimiä on lomaillut perheineen Malediiveilla hulppeissa puitteissa.

Lue myös: Vappu Pimiä nauttii luksuslomasta − näin hurjasti maksaa yksi yö ökykohteessa!

Tänään keskiviikkona (14.12.) Vappu on julkaissut Instagram-tilillään päivityksen, jonka yhteydessä tämä kertoo, että heidän perheensä loma alkaa olemaan lopuillaan.

Aivan ihana ja todella kauan odotettu loma alkaa olla ohi. Vietettiin alkuun aikaa perheen kesken, jonka jälkeen rakkaat ystävät liittyivät seuraan.

- Malediivit oli juuri niin ihana, kun oltiin kuultu! Nyt on akut ladattu ja virtaa löytyy loppuvuoden työrutistuksiin ennen jouluun laskeutumista. Kaksi lentoa edessä ja sitten ollaan kotona, jossa tuttuun tapaan syödään huomenna nakkikastiketta, Vappu kirjoittaa.

Lue myös: Vappu Pimiä joutui liikenteessä hätkähdyttävään tilanteeseen: "Pitääkö mennä tien varteen ja alkaa nyrkkeilymatsiin"

Suosikkijuontajan päivitys koostuu kirjoituksen lisäksi useista kuvista, joista ensimmäisessä kuvassa tämän aviomies Teemu Huuhtanen pussaa Vappua poskelle. Teemu on tunnettu Vapun sosiaalisessa mediassa ja julkisuudessa myös mysteerimiehenä. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2013. Heillä on kaksi lasta.

Lue myös: Vappu Pimiä ja mysteerimies-Teemu kiistelevät mökillä: ”Jos laitan hanttiin…”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vappu Pimiä (@vappendaali)