fbq
Kotimaa
16.09.2022 10:45
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Vappu Pimiä
Vappu Pimiä vaelsi Helsingissä muuttuneilla kotikonnuillaan: "Pitäis olla nyrkkeilyhanskat kädessä!"
Kotimaa
16.09.2022 10:45
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Suomalaisten suosikkijuontaja Vappu Pimiä, 44, ilahduttaa seuraajiaan jakamallaan arkeaan ja ajatuksiaan avoimesti sosiaalisessa mediassa.

Paljasjalkainen helsinkiläinen kuvasi eilen torstaina (15.9.) Instagram-tarinassaan vanhoja kotikontujaan.

- Tulin vähäksi aikaa käppäilemään, kun on yksi työpuhelu tässä näin. Saa vähän raitista ilmaa, kun koko päivä mennyt koneella kirjoittaessa. Hauskaa - tulin tänne Kallioon vähän käpyttelemään vanhoille hoodeille, urheilullinen vaaleaverikkö puhelee videolla.

Lue myös: ”Aamujumppa” - Vappu Pimiä aloitti syntymäpäivänsä nyrkit ojossa, Susanna Laine hehkuttaa: ”Oot ihan aikuisen naisen iässä”

Askelet ovat kantaneet juontajan hänen vanhojen asuntojensa läheisyyteen.

- Tuolla talossa, se on meitsin ensimmäinen asunto, mihin muutin silloin aikoinaan äitin ja iskän hoteista Pengerkadulle, Vappu kertoo osoittaen vaaleaa kerrostaloa. 

- En ehkä näkisi enää itseäni täällä, mutta onhan nämä paljon tunteita herättäviä mestoja, hän pohtii.

Lue myös: Vappu Pimiä ja mysteerimies viettivät aikuisten iltaa - seuraavana päivänä puhallutti: "Ei ole kankkunen, mutta..."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vappu Pimiä (@vappendaali)

Helsingin trendikkäällä ja hiukan hämärällä alueella on spesiaali paikka Vapun sydämessä. Hän esittelee videolla kaiken kaikkiaan kolme vanhaa kotitaloaan Kalliossa.

- Siis diggaan Kalliosta ihan sairaasti alueena, mutta en tiedä olisiko tämä lapsien kanssa sellainen itselle toimiva ratkaisu tässä hetkessä. Voisin hyvin kuvitella muuttavani tänne sitten vaikka eläkepäiviksi. 

Lue myös: Vappu Pimiä esitteli trendikkään taitonsa uimapuvussa - Susanna Lainekin innostui

Vappu on ikuistanut tarinoihinsa valokuvia alueen idyllisistä taloista, sekä pikkuisesta leipomosta, jonka ikkunaa koristaa kuva rinkelistä.

- Pakko oli käydä ostoksilla, edellisestä kerrasta olikin vierähtänyt jo yli 20 vuotta, hän kirjoittaa kuvan päälle nostalgisena.

Lue myös: Vappu Pimiä ärähtää seuraajilleen: "Tekopyhyyden huipentuma!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vappu Pimiä (@vappendaali)

Vappu ei ole kuitenkaan tuntenut oloaan täysin turvalliseksi vanhoilla kotikonnuillaan.

- Onhan täällä Kalliossa tosissaan ihania paikkoja, mutta kävin tuossa Kurvissa pyörähtään... Sanotaan, että kyllä siinä on sellainen säpinä, että ei meikäläinenkään enää uskaltaisi siellä pimeällä liikkua. Huhhuh!

- Tai ainakin pitäis olla nyrkkeilyhanskat kädessä, nyrkkeilyä intohimoisesti harrastava juontaja vitsailee videon päälle kirjoittamassaan tekstissä.

Lue myös: Vappu Pimiä joutui liikenteessä hätkähdyttävään tilanteeseen: "Pitääkö mennä tien varteen ja alkaa nyrkkeilymatsiin"

Lopuksi Vappu on ikuistanut valokuvaan tyhjän Hämeentien. Legendaarinen helsinkiläiskatu suljettiin vuonna 2020 autoilijoilta kokonaan Siltasaaren ja Helsinginkadun väliseltä matkalta, ja se on nykyään vain joukkoliikenteen, jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden käytössä. 

- Tämä Hämeentie sulkeminen liikenteeltä oli tyhmintä ikinä! #järkikäteen, Vappu kirjoittaa. 

Lue myös: Vappu Pimiällä haikea tilanne: Itku tuli

Katso video: Vappu Pimiä kostea temppu yllätti aviomiehen: Sanoin, että tätä on tulossa lisää monta kertaa tänään: