fbq
Kotimaa
05.04.2022 07:00
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Timo Korhonen
William
Vaatteisiin tuhlannut räppäri William vaihtoi törsäyskohdetta – poseeraa silti Seiskalle 2 000 euron takissa
Kotimaa
05.04.2022 07:00
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Timo Korhonen

Räppäri William, eli  Ville Virtanen, 26, suhtautuu julkisuuteen kaksijakoisesti.

– Olen luonteeltani introvertti. En nauti julkisuudesta, mutta tässä hommassa se on pakko handlata. On usein hetkiä, jolloin olisi mukavampi olla vain yksin.

– En ole oikeastaan ikinä edes ollut kiinnostunut julkisuudesta. Olen vain halunnut tehdä musaa ja hankkia sillä mun elantoni.

Lue myös: Näin William ja fitnessrakas Sonja Aiello asuvat – kohuräppäri avasi kattohuoneistonsa ovet Seiskalle

Tavoitteeseensa Ville näyttää päässeen hyvin. Räppärin ranteessa on nähty kymppitonnin Rolex, ja hän kurvailee komealla Range Rover -ökymaasturilla.

Komea on myös Villen oma kattohuoneisto. Noin 60-neliöisen kaksion kruunaa parveke, jolta aukeaa hienot näkymät yli Helsingin kattojen.

Ville kertoo lopettaneensa vaatteisiin törsäämisen, mutta kietaisi parvekkeelle ylleen liki kahden tonnin Moncler-toppatakin. – Arvostan  nykyään elämyksiä enemmän kuin materiaa, räppäri tuumaa.
Ville kertoo lopettaneensa vaatteisiin törsäämisen, mutta kietaisi parvekkeelle ylleen liki kahden tonnin Moncler-toppatakin. – Arvostan  nykyään elämyksiä enemmän kuin materiaa, räppäri tuumaa.

Lue myös: Kohuräppäri William paljastaa: näin Penelope-hittibiisi syntyi – ”Vanhukset eivät välttämättä ymmärrä”

Törsään hyvinvointiin

William tunnetaan trendikkäänä miehenä. Hän ei kuitenkaan suostu avaamaan toimittajalle vaatekaappiaan, mutta vilkaisu Villen Instagramiin paljastaa, että viimeisimmän muodin mukaan mennään.

Huomio asunnossa kiinnittyy isoon kenkähyllyyn, joka on pullollaan Nike Air Jordan -kenkiä. Parvekkeella kuvatessa Ville kietaisee ylleen Moncler-toppatakin, jolla on hintaa lähes kaksi tonnia.  

– Joskus tuli upotettua rahaa vaatteisiin paljon, mutta nyt olen ottanut iisimmin. Törsään omaan hyvinvointiini, kuten urheiluun ja matkusteluun.