fbq
Kotimaa
16.07.2022 15:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto, All Over Press
Sabina Särkkä
Työnsi seteleitä rintoihin! Sabina Särkkä villiintyi Martina Aitolehden synttäreillä
Kotimaa
16.07.2022 15:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto, All Over Press

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti täyttää tänään (16.7.) pyöreät 40 vuotta.

Syntymäpäiviensä kunniaksi Martina onkin järjestänyt hulppeat, seurapiirikaunottaria kuhisevat syntymäpäiväjuhlat Espanjan tunnetulla bilesaarella Ibizalla. Vieraslistalta löytyvät esimerkiksi julkkis-dj Suvi Pitkänen, somevaikuttaja Sara Sieppi ja radiotoimittaja Mari Valosaari.

Lue myös: Näin vauhdikkaasti Martina Aitolehden Ibiza-synttärit lähtivät käyntiin: "Minä ja 19 naista" - myös Sara Sieppi saapumassa bileisiin

Tunnelma on kuumentunut jo ennen itse pääpäivää, ja julkkiskaunottaret ovatkin ikuistaneet villiä biletystään ahkerasti sosiaaliseen mediaan. Ex-missi Sabina Särkkä ja somepersoona Jekku Berglund näyttävät viihtyneen erityisen villeissä puuhissa.

Sabina on lisännyt eilen illalla Instagram-tarinoihinsa videoita, joissa tanssahtelee pikkuisessa salsamekossaan. Jekulla puolestaan on kirkkaanpinkki minimekko. 

Lue myös: Esko Eerikäisen synttäripäivitys Martinalle sai hurjan suosion - "Nyt on kova"

Riehakkaalla videolla musiikki pauhaa, kun Sabina työntää sadan euron seteleitä Jekun mekon kaula-aukosta sisään, ja repii niitä hampaidensa avulla pois.

- MIKS ME EI OLLA TUOL LAVALLA, hän kirjoittaa videon yhteyteen.

Lavalla näyttäisikin olevan seuraavan videon perusteella Sabinan ja Jekun sijasta ryhmä tanssijoita, jotka esiintyvät Lady Gagan Born This Way -hitin tahdissa.

Lue myös: Upea lomatyyli! Sara Sieppi läksi taas aurinkolomalle - miesystävän sijaan toinen seuralainen matkassa

Liian laukalle ei kuitenkaan olla lähdetty. Sara Sieppi on lisännyt tarinoihinsa videon, jossa Sabina pesee kasvojaan. Kello on videon ottohetkellä vain 1.15 yöllä, ja nukkumaanmenoon ilmeisesti valmistaudutaan.

- Mitäs me mummot, Sara kirjoittaa videolle.

Seuraava aamu on alkanut villeissä merkeissä. Puolen päivän aikaan lisätyillä videoilla syntymäpäiväsankari Martina seisoo hienon veneen kannella ja juo pullonsuusta samppanjaa. 

Lue myös: Oho, Martina Aitolehti juhlii nelikymppisiään pahamaineisella bilesaarella - valmistautui juhliin rajun näköisillä pistoksilla

Tilaa Seiskan uutiskirje! »