fbq
Kotimaa
10.06.2022 14:43
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Atte Kajova & Jouko Piipponen / Yellow Film & TV
Iina Kuustonen.
Tuoreet kuvat! Iina Kuustonen treenasi itsensä huippukuntoon – tältä hän näyttää nyt: ”Kyse ei ole pelkästä ulkonäöstä”
Kotimaa
10.06.2022 14:43
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Atte Kajova & Jouko Piipponen / Yellow Film & TV

Monessa marinoitunut näyttelijä Iina Kuustonen, 38, valmistautuu juhannukseen täysin toisenlaisissa tunnelmissa kuin vuosi sitten. Tuolloin takana oli puolivuotinen erittäin raskas treenirupeama ja todella tiukan ruokavalion noudattaminen.

Harjoittelumäärät olivat hurjia. Hän huhki tänä syksynä ensi-iltansa saavaa Punttikomediaa varten kaksi kuntosalitreeniä päivässä, seitsemänä päivänä viikossa, kuuden kuukauden ajan.

Vuoden takaisen treenirääkin tulokset näkyvät vielä tänäkin päivänä.

– Se dieetti loppui tosiaan juhannuksena 2021, mutta sittemmin olen saanut syödä aivan normaalisti. Se oli sellainen komediarooli, johon piti valmistautua noin, jotta se olisi uskottavaa, Iina perustelee Seiskalle Red Carpet -leffafestarin tiedotustilaisuudessa.

Lue myös: Iina Kuustonen paljasti pelkonsa Timo Koivusalolle, kun oli jo liian myöhäistä – hinattiin valtavan sirkusteltan kattoon

Iina Kuustonen treenasi itsensä vuosi sitten kovaan kondikseen elokuvarooliaan varten.
Iina Kuustonen treenasi itsensä vuosi sitten kovaan kondikseen elokuvarooliaan varten. Vieressä niin ikään Punttikomediassa nähtävä näyttelijäkollega Mikko Töyssy.

Halonhakkuuta Lapissa

Metodi oli näyttelijälle tuttu. Useista televisiosarjoista ja elokuvista tuttu Iina kertoo muutoinkin valmistautuvansa rooleihinsa usein fyysisyyden kautta.

Lue myös: No nyt! Tältä Iina Kuustonen näyttää uutuuselokuvassa – uskomaton muodonmuutos

– Tykkään muutenkin treenata ja pysyä kunnossa. Fyysisyys on tärkeä osa itseäni. Kyse ei missään nimessä ole vain ulkonäöstä ja siitä miltä näyttää, vaan roolihahmoon uppoutumisesta.

– Jos hahmoni hakkaa itse halkonsa ja on Lapissa omillaan pärjäävä yksinhuoltajanainen, niin minullakin on oltava fyysisesti sellainen olo, että myös itse pystyisin siihen, hän jatkaa viitaten Ivalo-sarjan roolihahmoonsa.

Iina kertoo satuttaneensa selkänsä treenatessaan Punttikomediaa varten. – Se oli sikäli hauskaa, että myös roolihahmollani on selkä kipeä. Otin ehkä roolini hieman liian vakavasti, kun loukkasin juuri saman kohdan ennen kuvauksia.
Iina kertoo satuttaneensa selkänsä treenatessaan Punttikomediaa varten. – Se oli sikäli hauskaa, että myös roolihahmollani on selkä kipeä. Otin ehkä roolini hieman liian vakavasti.

Uusi työkalupakki

Vaikka Iina on ennenkin pitänyt hyvinvoinnistaan huolta, Punttikomediaan valmistautuminen antoi näyttelijälle aivan uudenlaiset työkalut kuntosalimaailmaan.

– Minulla on nyt hirveästi enemmän kaikenlaista tietototaitoa kaikesta treenaamisesta. Opin tosi paljon uutta ja pystyn siltä osin pitämään itsestäni parempaa huolta.

Lue myös: Iina Kuustonen julkaisi poikkeuksellisen saunomiskuvan - harva rohkenisi tässä asussa

– Arvostan niitä, jotka elävät joka päivä sitä fitness-elämää. Se on tosi iso ja kokonaisvaltainen valinta, joka määrittää elämää valtavasti. Sen eteen joutuu näkemään paljon vaivaa, myös ajankäytöllisesti. Sitä ei voi tehdä pikkaisen, vaan ihan täysillä.

Aleksi Delikouraksen ohjaama Punttikomedia saa ensi-iltansa syyskuussa 2022.

Iina kuvattuna 7. kesäkuuta 2022 Red Carpet -leffafestarin tiedotustilaisuudessa.
Iina kuvattuna 7. kesäkuuta 2022 Red Carpet -leffafestarin tiedotustilaisuudessa.
– Tykkään muutenkin treenata ja pysyä kunnossa. Fyysisyys on tärkeä osa itseäni, Iina sanoo Seiskalle.
– Tykkään muutenkin treenata ja pysyä kunnossa. Fyysisyys on tärkeä osa itseäni, Iina sanoo Seiskalle.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »