fbq
Kotimaa
28.01.2022 16:43
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus
toivo ja nadja
Toivo Sukari laittoi ökyhuvilansa Espanjassa myyntiin - hintapyyntö huimat 3,9 miljoonaa euroa!
Kotimaa
28.01.2022 16:43
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus

Seiska esitteli äskettäin Masku-miljonääri Toivo ”Topi” Sukarin, 67, ja hänen vaimonsa Nadja Sukarin, 51, Espanjassa Benalmádenassa sijaitsevan luksusluokan huvilan.

Tänään perjantaina (28.1) Seiskalle tippui tieto, että kyseinen huvila olisi ilmaantunut myyntiin suositulle kansainväliselle myyntisivustolle, missä asuntojen hinnat lähtevät miljoonista euroista vain taivaan ollessa rajana.

Seiskan selvittäessä asiaa näin todella on. Topin ökyhuvila on kuin onkin laitettu myyntiin, ja hinnaksi mies on laittanut komeat 3,9 miljoonaa euroa.

toivo
Toivon ja Nadjan hankkivat asunnon vasta pari vuotta sitten.

Lue myös: Näin hulppeasti Topi ja Nadja Sukari asuvat Aurinkorannikolla – talossa 777 neliötä: "Vähän tingin hinnasta"

Hakee miljoona voittoa

Kyseinen huvila on isosti esillä myös Seiskan omassa Sukarit-alkuperäissarjassa. Sarjan ensimmäisessä jaksossa Espanjassa elämästään nauttiva Topi paljastaa, että he ovat asuneet villassa vasta pari vuotta.

– Tämä talo oli pari vuotta myynnissä. Kun näin sen, niin ajattelin, että tämän voisin haluta, on kaikki kohdallaan. On hulppeat näkymät altaalle ja merelle. Parhaat mahdolliset maisemat, Topi esittelee henkeäsalpaavaa näköalaa kauas Välimerelle.

– Heitin tarjouksen tästä. Talohan oli aika keskenkeräinen. Pyynti oli 3 miljoonan luokkaa, pudottivat sitten 2,8 miljoonaan. Vähän vielä tingin siitä, ja sitten tämä jäi käteen.

Lue myös: Topi Sukari paukauttaa Nadja-vaimolleen: "Sulla ei oo varmaan kuin kolme karvaa" – Sukarit!-sarjassa nähdään harvinaisen intiimi trimmaushetki

Luksusta lattiasta kattoon

Komea luksushuvila kätkee 777 neliöönsä kaiken, mitä voi vaan kuvitella rahalla saavan. Asunto sijaitsee noin 15 minuutin ajomatkan päästä Malagan lentokentältä. Siinä on kolme makuuhuonetta, 6 kylpyhuonetta, kuntosali, elokuvateatteri sekä oman suojaisa uima-allasalue. Unohtamatta poreallasta.

Asunnon pinnat ovat ylhäistä kiveä ja se on sisustettu modernisti. Huvilan kaareva muotoilu erottaa asunnon muista sen lähellä olevista luksushuviloista. Topi ja Nadja remontoivat asunnon perusteellisesti ostaessaan sen.

Seiska ei tavoittanut Topia kommentoimaan myynti-ilmoitusta.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »