fbq
Kotimaa
14.01.2022 14:02
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: Matti Matikainen
Topi ja Nadja Sukari
Näin hulppeasti Topi ja Nadja Sukari asuvat Aurinkorannikolla – talossa 777 neliötä: "Vähän tingin hinnasta"
Kotimaa
14.01.2022 14:02
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: Matti Matikainen

Topi "Toivo" Sukari, 67, on monimiljonääri, joka on tehnyt omaisuutensa Maskun Kalustetaloilla ja Ideaparkeilla. Hän viihtyy suurimman osan vuodesta Espanjan auringon alla Benalamadenassa, missä Topilla ja hänen vaimolleen Nadja Sukarilla, 51, on upea omakotitalo.

Topi ja Nadja tähdittävät Seiskan uutta Sukarit!-videosarjaa. Harvinaisen avoimessa ja elämänmakuisessa sarjassa päästään seuraamaan julkkisrakastavaisten elämää ja aitoa arkea Aurinkorannikolla. 

Alkuperäissarjan ensimmäisessä jaksossa miljonääripari kutsuu kamerat luksushuvilaansa. Topi kertoo, että he ovat asuneet villassa reilun parin vuoden ajan. 

– Tämä talo oli pari vuotta myynnissä. Kun näin sen, niin ajattelin, että tämän voisin haluta, on kaikki kohdallaan. On hulppeat näkymät altaalle ja merelle. Parhaat mahdolliset maisemat, Topi esittelee henkeäsalpaavaa näköalaa kauas Välimerelle.

Lue myös: Topi Sukari paukauttaa Nadja-vaimolleen: "Sulla ei oo varmaan kuin kolme karvaa" – Sukarit!-sarjassa nähdään harvinaisen intiimi trimmaushetki

Elokuvatetteri, oma kuntosali, ääretön allas...

Kolmekerroksinen huvila sijaitsee kalliilla Higueronin arvoalueella ylhäällä Benalamadenassa. Aivan kyljessä on suomalaiskaupunki Fuengirola. Malagan lentokentällekin on vain vartin matka, joten sijainti on Nadjalle ja Topille ihanteellinen.

Talossa on 777 neliötä – siis kerrassaan seiskamainen luku!

– Terassit vielä päälle, niin hiukan reilu tuhat neliötä tässä on kolmessa kerroksessa. On elokuvateatteria ja kuntosalia ja lämmitetty ääretön, lasiseinäinen uima-allas, Topi sanoo videolla.

– Heitin tarjouksen tästä. Talohan oli aika keskeneräinen. Pyynti oli 3 miljoonan luokkaa, pudottivat sitten 2,8 miljoonaan. Vähän vielä tingin siitä, ja sitten tämä jäi käteen.

Topi ja Nadja tekivät kalliin remontin ja sisustuksen

Sukarit tekivät taloon laajan remontin. He sisustivat sen aistikkaasti yhdistellen espanjalaisia laatutuotteita Maskun huonekaluihin. Nadjan varma ja tarkka sisustussilmä teki Topiin vaikutuksen.

– Nadja teki tyylikkäitä ratkaisuja. Tämä on kodikas ja viihtyisä.

Sisääntulokerroksen olohuone ja avokeittiö ovat yhtä isoa tilaa, ja koko seinän mittaiset häkellyttävät lasiovet avautuvat uima-altaalle ja merimaisemiin. Terassit ympäröivät taloa joka puolella. Keittiön viereisellä suojaisella terassilla on kaasugrilli ja viehättävä ulkoruokailutila.

Alakerroksessa on autotalli, oma kuntosali, elokuvateatteri ja viinihuone sekä pieni vierashuone. Ylimmässä kerroksessa on luksusuluokan sviittimäinen päämakuuhuone, jonka erikoisuutena on liki sängyn vieressä sijaitseva poreamme sekä kaksi muuta makuuhuonetta.

– On mennyt aika paljon rahaa remonttiin sittemmin ja sisustamiseen.

Uusi jakso aina keskiviikkoisin

Sukarit!-alkuperäissarjassa on kahdeksan kiehtovaa osaa täynnä suuria tunteita ja vauhdikkaita elämyksiä Espanjan auringon alla. Sarja on kuvattu Costa del Solin palmujen katveessa syystalvella 2021.

Uusi Sukarit!-jakso julkaistaan Seiska.fi:ssä ja Seiskan Youtube-kanavalla keskiviikkoisin. Katso kaikki Sukarit!-jaksot tästä.

KATSO SUKARIT!-SARJAN JAKSO 1/8 – UUSI JAKSO AINA KESKIVIIKKOISIN SEISKA.FI:SSÄ:

Tilaa Seiskan uutiskirje! »