fbq
Kotimaa
16.03.2022 21:31
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
TIS-Julia
Temppareista Esa-rakkaansa löytäneen TIS-Julian ulkonäössä muutos - avautuu somessa: "Mulla vaan yksinkertaisesti menee.."
Kotimaa
16.03.2022 21:31
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Temptation Island Suomen, eli Temppareiden yhdeksännelle tuotantokaudelle silloisen poikaystävänsä Henkan kanssa osallistunut Julia Tervo esiintyy uusimissa somekuvissaan erilaiselta verrattuna televisiossa keväällä 2021 nähtyyn. Julia on nimittäin nykyään punahiuksinen, kun Temppareiden aikoihin hänellä oli siniset hiukset.

Sunnuntaina (16.3.) Julia julkaisi Instagramissa kuvasarjan itsestään. Kuvien ohessa olevasta tekstistä käy ilmi, että Julia oli ollut valokuvaamassa Esa-rakkaansa kanssa. Esa osallistui samaiselle Temppareiden tuotantokaudelle exänsä Henkan pettämäksi tulleen Julian kanssa, mutta pariskunnalle ei syntynyt romanssia sarjan kuvauksissa.  Myöhemmin lemmen liekki kuitenkin leimahti ja kaikesta päätellen pariskunta elää onnellista yhteiselämää.

- Käytiin kuvailemassa toisiamme ja muistin kuinka vaikeeta mulle onkaan olla kameran edessä. Mulla vaan yksinkertasesti menee pasmat ihan sekasin, kun pitäis olla jotenkin tosissaan…. Ja lopputuloskin on sen mukanen. Kiitos kuitenkin rakas Esa kun jaksat kuvata mua kaikesta huolimatta, Julia avautuu seuraajilleen.

Lue myös: Yllätys! TIS-Julia asuu nykyään sinkkuna ohjelmaan osallistuneen Esan kanssa: ”Me teemme omat päätöksemme”

Julian päivitys on kerännyt tsemppaavia kommentteja.

- Kaunis oot, yksi seuraaja kirjoittaa.

- Ihana oot, toinen kehaisee.

Täysin poissa televisiosta Julia ei ole ollut Temppareiden jälkeenkään, taannoin hänet nimittäin nähtiin laulamassa The Voice of Finland -ohjelmassa.

Lue myös: Hävisi kiperästi Diandra Floresille Idols-finaalissa, nyt Sussu Erkinheimo palaa julkisuuteen The Voice of Finlandissa - tältä hän näyttää nykyään!

Tis-Esa ja Julia
Tis-Esa ja Julia löysivät houkutusten saarelta toisensa. Seiskan Iltarovio-videosarjassa vierailun aikaan keväällä 2021 Julialla ei vielä ollut punaista väriä hiuksissaan.