fbq
Kotimaa
21.08.2022 18:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP
teemu selänne
Teemu Selänteen shokki-ilmoitus Jokereista: "Olo on äärimmäisen pettynyt"
Kotimaa
21.08.2022 18:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP

Jokereiden liigahankkeen taustalla toiminut Naurava Narri Oy on ilmoittanut vetäytyvänsä neuvotteluista seuran tuomiseksi takaisin SM-liigaan. Teemu Selänne toimi hankkeen kasvoina julkisuudessa.

Teemu tiedotti perääntymisestä Instagram-tilillään sunnuntai-iltana.

-Jokerit-projekti on ikävä kyllä tältä erää meidän osalta ohi. Paljon tehtiin töitä ja kaikkemme annoimme, maaliskuussa aloitimme rakentamaan dream tiimin jonka tarkoituksena oli tuoda jokerit takaisin suomalaisen jääkiekon huipulle joka osa-alueella. Tällä kertaa emme ikäväksemme päässeet Jokerit RY:n kanssa yhteisymmärrykseen. Olo on äärimmäisen pettynyt, Teemu kirjoittaa.

Lue myös: Teemu ja Sirpa Selänne riitelivät yökerhon jonossa - "Kiihkeän kuuloista"

Hän jakoi päivityksessään myös Naurava Narri Oy:n tiedotteen asiasta.

– Olemme tehneet töitä kesän yli rakentaaksemme Jokereille tulevaisuuden vaihtoehdon perustuen yhteisölliseen, avoimeen ja läpinäkyvään toimintatapaan. Tavoitteenamme on ollut mahdollistaa Helsingin Jokerit ry:n vastuulla olevalle junioritoiminnalle pitkäaikainen ja vakaa tuki, sekä sitoutuminen omaan pelaajapolkuun nojaavaan ja puhtaalta pöydältä alkavaan, ammattimaisesti johdettuun edustuskiekkoiluun kotimaisessa Liigassa, Naurava Narri Oy:n hallituksen jäsen Teemu sanoi tiedotteessa.

– Kaikkien käymiemme keskustelujen perusteella on selvää, että Jokereiden liigahankkeelle ja Nauravan Narrin suunnitelmille on vahva tuki niin faneilta, potentiaalisilta yhteistyökumppaneilta, sijoittajilta kuin koko jääkiekkoyhteisöltä. Toivomme vilpittömästi, että Helsingin Jokerit ry:n tuleva yhteistyökumppani edustaa koko Jokerit-perheelle tärkeitä arvoja, on täysin vapaa KHL-ajan rasitteista ja takaa Jokereille pitkäjänteisesti perinteitä kunnioittavan ja vakaan tulevaisuuden, yhtiön hallituksen puheenjohtaja Keijo Säilynoja summasi.

Lue myös: Teemu Selänteen perheessä muutoksia: ”On pieni shokki”