fbq
Kotimaa
31.12.2022 15:02
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Benjamin Peltonen
Tässä on Benjamin Peltosen rakas - pusukuva julki!
Kotimaa
31.12.2022 15:02
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Tanssii tähtien kanssa -voittaja Benjamin Peltonen, 25, on kertonut olevansa parisuhteessa, mutta kulta on pysynyt poissa julkisuudesta. 

Benjamin tuli ulos kaapista homoutensa kanssa Helsinki Pride -tapahtuman konsertissa vuonna 2021. Laulajan elämä on helpottunut sen jälkeen huomattavasti.

- Minulla on paljon itsevarmempi fiilis, kun ei tarvitse selitellä tai todistella mitään, voin olla vain meitsi, hän kertoi Seiskalle kesällä.

Lue myös: Benjamin Peltonen löysi poikaystävän – vapautuneisuus näkyy musiikissa: ”Siinä soi seksisaksofoni”

Vaikka hän ei ole esitellyt poikasytäväänsä somessa, ei hän myöskään ole vältellyt kullastaan puhumista. Erään syksyisen TTK-lähetyksen jälkeen Benjamin muistelikin Seiskalle rakkaan kanssa viettämäänsä romanttista kesäiltaa.

- Olimme purjehtimassa kesällä Helsingin saaristossa. Se oli aika romanttista. Joimme siellä vähän whisky soureja ja katsoimme auringonlaskua, poptähti hymyili.

Lue myös: Benjamin Peltonen tuli kaapista viime vuonna - avautuu nyt ihanasta hetkestä rakkaansa kanssa: "Se oli aika romanttista"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BENJAMIN (@benjaminpeltonen)

Tänään uudenvuodenaattona (31.12.) Benjamin yllätti seuraajansa ja julkaisi ensimmäiset yhteiskuvat poikaystävänsä kanssa sosiaalisessa mediassa. Parhaillaan Thaimaassa lomaileva poptähti lisäsi Instagram-sivulleen tukun tunnelmallisia kuvia.

Julkaisun ensimmäisessä kuvassa hän poseeraa vieretysten poikaystävänsä kanssa. Leveästi virnistävä pariskunta nautiskelee merimaisemista. 

Julkaisun kolmannessa kuvassa Benjamin taas suukottelee kultaansa huulille. Onnesta hehkuva Benjamin kutsuu poikaystäväänsä elämänsä rakkaudeksi.

- Kiitos. KIITOS 2022! Toit mulle mm. elämäni rakkauden, ystäviä, ikimuistoisia hetkiä ja niin paljon kaikkea HYVÄÄ, hän kirjoittaa kuvatekstissä.

Lue myös: Benjamin Peltonen yllättää ilman paitaa: Rakkautta ilmassa!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BENJAMIN (@benjaminpeltonen)

Huippusuositun TTK:n 15. kauden voittaneet Benjamin ja tanssinopettaja Saana Akiola saivat 56 prosenttia yleisöäänistä.

Benjamin on julkaissut uransa aikana kaksi studioalbumia. Hänen menevä ja hauska kesähittinsä GAY nousi Suomen singlelistan 10. sijalle.

Lue myös: TTK-voittaja Benjamin Peltonen valmiina supertähteyteen - Anna Abreulta paljonpuhuva kommentti