fbq
Kotimaa
13.01.2022 07:00
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto ja Panu Hörkkö
Petri Nygård
Tältä Petri Nygård näyttää ilman aurinkolaseja – harvinainen kuva rääväsuisesta räppäristä
Kotimaa
13.01.2022 07:00
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto ja Panu Hörkkö

Kun Seiskan toimitukselle vinkattiin, että alatyylistä rääväsuuräppiä tekevä Petri Nygård, 46, seurustelee missi, tv-juontaja, laulaja ja Salkkarit-näyttelijä Susanna Laineen, 40, kanssa, päätti Seiskan paparazzi selvittää juorun todenperäisyyden.

Petrin Tampereen-kodin liepeillä palaset loksahtivat heti kohdalleen. Suskin Toyota oli nimittäin ennen loppiaista yön yli pysäköitynä Petrin autokatokseen.

Lue myös: Todellinen yllätyspari! Susanna Laineen ja Petri Nygårdin salasuhde paljastui – yhteiskuvat Seiskassa!

Paparazzin saavuttua paikalle Suski vielä latasi kuin tilauksesta videon Instagramin tarinat-osioon, mikä paljasti hänen sijaintinsa. Keittiön ikkunasta kuvatulla videolla näkyi sama aita, jonka viereen paparazzi oli juuri pysäköinyt autonsa.

Puolenpäivän jälkeen rakastavaiset lähtivät asunnolta yhdessä kuin vanha aviopari. Paparazzilla oli helppo työ ikuistaa heidät ensimmäisiin yhteiskuviin.

Lue myös: Oho, Petri Nygård antoi pakit Vain elämää -ohjelmalle – nyt mielipide on muuttunut: ”Ilman aurinkolaseja en esiinny kameran edessä!”

Petri esiintyy harvoin ilman tavaramerkikseen muodostuneita aurinkolaseja, mutta paparazzi näki räppärin arkityylin Tampereella.

Petri Nygård

Katso yllätysparin ensimmäiset yhteiskuvat torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »