fbq
Kotimaa
08.03.2023 13:45
Teksti: Satu Mäkilä|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
jannika b
Tältä Jannika B näytti Idolsissa – video 17 vuoden takaa
Kotimaa
08.03.2023 13:45
Teksti: Satu Mäkilä|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Laulaja Jannika B, 38, on muuttunut melkoisesti vuoden 2006 Idols-ohjelman koelauluista. Nyt tähti on julkaissut videon, jossa hänellä on painavaa sanottavaa. Klipissä hän palaa myös aikaan, jolloin hän vasta tavoitteli tietään laulujen lavalle.

Jannika on päivittänyt Instagram-tililleen voimavideon, jonka sanoma on selvä: hän rohkaisee seuraajiaan uskomaan unelmiinsa. Päivityksen alkuun hän on lisännyt pienen otoksen Idols-kilpailun koelaulustaan 17 vuoden takaa. 

- Video kertoo minulle rohkaisevan kasvutarinan ja muistuttaa, että kaikki ensiaskeleet ovat aina haparoivia. Mutta ilman niitä askelia ei koskaan pääse kulkemaan omaa polkuaan eteenpäin, itse Idols-tuomarinakin toiminut Jannika on aiemmin kirjoittanut videon saatesanoiksi.

Lue lisää: Jannika B muuttunut melkoisesti Idols-ajoistaan – kuvat!

Nyt suosikkiartistin postaamassaan videossa soi taustalla hänen Ihmisen muotoinen -hittikappaleensa.
 
Kuviin hän on liittänyt voimasanoja, ja kehottaa kaikkia pitämään kiinni haaveista, vaikka se ei olisi aina helppoa.

- Kun sinulla on unelma, josta et voi päästää irti, luota vaistoihisi ja tavoittele sitä. Mutta muista: Todelliset unelmat vaativat työtä, ne vaativat kärsivällisyyttä ja joskus ne vaativat kaivautumaan syvälle. Varmista, että olet valmis tekemään niin, Jannika on kirjoittanut postauksen vapaasti suomennettuna. 

Päivitys on herättänyt solistin seuraajissa monenlaisia tunteita. 

- Sinä oot niin ihana ja inspiroiva, Portion Boys -yhtyeen JaloTiina eli Tiina Forsby hehkuttaa.

Näyttelijä Mikko Leppilampi, radiojuontaja Tuija Pehkonen ja taitoluistelija Kiira Korpi ovat huomioineet Jannika postauksen erilaisilla emojilla, kuten lukuisilla sydämillä.  

Lue lisää: Jannika B puhuu avoimesti terapiasta: "Se on yksi elämäni parhaista asioista"

- Oon ylpeä susta sis! Tämä yhteiskunta on nykyään sellainen, että 10-oppilaille nauretaan ja kiusataan, halutaan katkoa siivet unelmilta, mutta sinnikkäät ei anna periksi. Kenenkään ei tulisi välittää muiden sanoista, vaikka ne läpäisisi ihon, mutta ettei antaisi niiden vaikuttaa omiin unelmiin ja tavoitteisiin, valokuvaaja Satu Mali on kommentoinut.

- En ikinä unohda sitä iltaa, kun lauleskelit ratikkapysäkillä jonkun illan vieton jälkeen. Äänesi oli taianomainen ja kerroit tästä unelmastasi. Olen niin onnellinen, että unelmastasi tuli totta, eräs Jannikan läheinen seuraaja muistelee.