fbq
Kotimaa
06.08.2022 18:45
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Matti Matikainen
Petteri paavola häät
Tällaiset Petteri Paavolan sotilashäät olivat: katso kuvat
Kotimaa
06.08.2022 18:45
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Matti Matikainen

Seiska kertoi tänään lauantaina (6.8.), että Salatut elämät -sarjassa näytellyt Petteri Paavola, 30, on mennyt naimisiin.

Salkkarit-tähti avioitui pitkäaikaisen rakkaansa kanssa. Pariskunta meni kihloihin korona-aikana vuonna 2020.

Petteri on valmistunut Maanpuolustuskorkeakoulusta upseeriksi. Vihkimistilaisuus järjestettiin Pyhän Laurin kirkossa sotilashäiden perinteitä kunnioittaen.

Paikalla nähtiin maavoimien, merivoimien ja rajavartiolaitoksen upseereita. Sulhasella oli päällään merivoimien juhlapuku.

Morsiamen merenneitomallinen häämekko koostui sirosta pitsisestä yläosasta ja silkkisestä alaosasta. Hän viimeisteli asunsa läpinäkyvillä korkkareilla sekä minimalistisella hunnulla ja hiuskoristeella.

Lue myös: Salkkarit-tähti Petteri Paavola meni naimisiin!

Petteri paavola häät
Vieraat menivät ensin kirkkoon, jonka jälkeen morsian tuli sivuovesta ulos. Hän joutui kiertämään kirkon päästäkseen pääovien läpi kohti alttaria.

Tuore aviopari asteli ulos kirkosta seremonian jälkeen, mutta kukaan vieraista ei ollut vielä itse ehtinyt poistumaan kirkosta vastaanottamaan heidät. 

Petteri ja morsian joutuivat siis kipittämään kirkon sivuovelle päästäkseen sisään kirkkoon, ja poistumaan sieltä uudestaan. Vieraat kokoontuivat äkkiä ulos ja odottelivat hääparia heidän kiertäessään kirkon.

Lue myös: Riku Nieminen ei nauttinut Linnanmäellä – paljon puhuva kuva

Kuten sotilashäissä on tapana, käveli aviopari kunniakujan läpi poistuessaan kirkon ovista toisen kerran. Viimeisten upseerien kohdalla miekat menivät kiinni. Petteri suuteli vaimoaan, ja portti aukesi. 

Petteri paavola häät
Kuten kunniakujassa on tapana, joutuu aviopari pussaamaan päästäkseen etenemään. 
Petteri paavola häät
Avioparille hurrattiin pusun aikana.

Vieraiden joukossa nähtiin myös yksi julkkispari. Salkkarit-näyttelijä Emil Hallberg, 26, oli kihlattunsa Sofie Sejdijan, 25, kanssa paikalla. Emil ja Petteri tuntevat toisensa Salkkareiden kautta.

Lue myös: Näyttelijä Emil Hallberg ja Miss Helsinki -finalisti Sofia Sejdija: Hääpäivä päätetty! 

Petteri paavola häät
Kihloissa olevat Emil ja Sofia katselivat tuoretta hääparia ihailevasti.

Petteri ja kaunis morsian kävelivät rakastuneina ja onnellisina vieraidensa ohi kohti hääautoa. Tyylikäs musta Mercedes-Benz CLA 220 odotti heitä parkkipaikalla.

Lue myös: Maria Nordin itki ja sai yllättävän neuvon mieheltään – noudattaa sitä yhä

Petteri paavola häät
Aviopari matkusti tyylikkäällä Mersulla kohti hääjuhlia.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »