fbq
Kotimaa
06.08.2022 13:20
Teksti: Julia Roine|Kuvat: All Over Press, Instagram
Maria Nordin
Maria Nordin itki ja sai yllättävän neuvon mieheltään – noudattaa sitä yhä
Kotimaa
06.08.2022 13:20
Teksti: Julia Roine|Kuvat: All Over Press, Instagram

Epätavanomaisista metodeista tunnettu hyvinvointivaikuttaja Maria Nordin, 39, sai parhaimman neuvon imetykseen mieheltään Reino Nordinilta, 39. Maria kertoo asiasta Instagram-tilillään.

Lue myös: Maria Nordin avautuu suihkutisseistään - julkaisi herkän imetyskuvan

- Paras imetysneuvo jonka olen saanut ei tullut doulalta, kanssasiskolta, kätilöltä eikä imetysohjaajalta, vaan rakkaalta, kaunistelemattoman suorasanaiselta mieheltäni 13 vuotta sitten. Se kuului: ”Heitä noi lippulaput ja pumppu v*****n ja imetä.”, Maria kirjoittaa kuvatekstissään.

Marialla ja vastasyntyneellä vauvalla oli ongelmia imetyksen kanssa. 

- Kun 36 viikolla syntynyt vauva ei tuntunut jaksavan imeä, sain synnytyslaitokselta taulukon missä oli imetysaikatulu ja millilitramäärät jotka vauvan tulisi saada maitoa. Kysyin kätilöltä, miten voin tietää kuinka paljon vauva imee rinnasta maitoa kun en voi sitä nähdä. Niinpä, kätilö vastasi. Ei sitä voi tarkkaan tietää. Sen takia pitääkin pumpata. Että näkee paljonko vauva syö. Imetin, itkin ja pumppasin, Maria kertoo. 

Tästä huolimatta Marian keho ei kuitenkaan tykännyt maidon pumppaamisesta. 

- Jostain syystä minun keho ei halunnut ravita muovista laitetta. Pumppaaminen sattui eikä rinnoista tullut oikein mitään. Pullojen ja pumpun pesuun meni tärkeää lepoaikaa, Maria sanoo.

Lue myös: Maria Nordin jakoi harvinaisen kuvan vastasyntyneestään, yllättävä paljastus kotoa: "Lapsilla on jonkinlainen varausjärjestelmä"

Hyvinvointivaikuttajalla oli epämukava olo, mutta onneksi hän oli saanut mieheltään loistavan neuvon.

- Olin ahdistunut ja väsynyt. Ja sitten sain loistavan neuvon Reinolta. (nauruemoji) Heitin pumpun ja taulukon v****n. Mutta itkin vieläkin. En luottanut että minun keho kykenee ruokkimaan vauvan. Olin melkoisen varma, että vauva nääntyy. (Ehkä tottelin neuvoa vain todistaakseni Reinolle että pulassa ollaan.), Maria kertoo. 

Lopulta Maria alkoi nähdä valoa tunnelin päässä.

- Maito alkoi virrata. Vauva voimistui. Posket pyöristyi. Ja nyt imetän neljättä vauvaa. En tiedä montako kertaa päivässä imetän. En tiedä montako millilitraa vauva saa maitoa, Maria toteaa.

Maria kiittelee Reino-rakasta, että hän luotti Mariaan.

Lue myös: Maria Nordin syyttää somevaikuttajaa kirjansa plagioinnista - "Olen tuohtunut"

Maria ja Reino Nordinin perhe kasvoi kesäkuun alussa, kun Maria synnytti pariskunnan neljännen lapsen. Tuoreimmalla yksilöllä ei ole vielä nimeä, mutta vanhemmat lapset ovat Fidel, Luna ja Reina. Reinolla on yksi lapsi edellisestä suhteestaan.
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »