fbq
Kotimaa
03.05.2022 06:07
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: CLAUS POULSEN JA SEISKAN ARKISTO
martina ja jesper
Tällainen on Martina Aitolehden huhuttu miesystävä – Jesper Backer on tunnettu seurapiirikasvo Tanskassa
Kotimaa
03.05.2022 06:07
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: CLAUS POULSEN JA SEISKAN ARKISTO

Seiskan saamien tietojen mukaan hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti on poistunut sinkkumarkkinoilta. Kaunotar on alkanut tapailla tanskalaista julkkisyrittäjää Jesper Backeria. He viettivät toissa viikonlopun lemmekkäissä merkeissä Kööpenhaminassa.

Lue myös: Martina Aitolehdellä jo kuumaa lohtusutinaa: Viihtyy tanskalaisen jetset-julkkiksen kanssa – kuva!

Instagramista selviää, että kaksikon välillä on roihunnut jo tovin. Rakastavaiset ovat käyneet tykkäilemässä toistensa kuvia sydämillä jo viikkojen ajan.

Lue myös: ”Upeaa kultaseni” Tällaiset välit on Martina Aitolehdellä ja Jesper Backerilla

Jesper on julkkis

Jesper työskentelee tanskalaisen Maria Black -korufirman myyntijohtajana. Kansainväliseen menestykseen kivunneen jalokiviyrityksen valikoimaan kuuluvat myös lävistyskorut.

Jesper on Martinan tavoin julkisuuden henkilö. Hän oli lähes kymmenen vuotta yhdessä radiojuontaja Le Gammentoftin kanssa, joka on hyvin tunnettu seurapiirikasvo Tanskassa.

Parin suhteiden vaiheita seurattiin tiiviisti vuosien saatossa paikallisessa viihdemediassa, kunnes he päätyivät hakemaan avioeroa vuonna 2019. Heillä on kaksi alakouluikäistä tytärtä.

jesper ja ex
Jesper on tuttu kasvo tanskalaisissa viihdelehdissä, sillä hän oli lähes vuosikymmenen naimisissa radiojuontajajulkkis Le Gammeltoftin kanssa.

Jesper tuskin on mikään tyhjätasku, sillä johtajan palkkaa nauttiva mies nousi Tanskassa otsikoihin, kun he myivät Gammentoftin kanssa Christianshavenin-ökyasuntonsa. Pari kuittasi kaupoista lähes 800 000 euroa.

Seiskan tavoittama Martina ei halunnut kommentoida suhdeasiaa. Jesperiä ei yrityksistä huolimatta tavoitettu ennen lehden painoon menoa.

Lue myös: Martina Aitolehti kyläili romanttisesti tanskalaisjulkkis Jesperin kotona – kuva kämpästä ja ex-vaimosta!