fbq
Kotimaa
31.08.2022 08:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Atte Kajova
Mmiisas ja Tomas Grekov
Tällainen oli tubettaja Mmiisasin ja Tomas-rakkaan häämatka - yllättävä vastoinkäyminen oli sotkea suunnitelmat: "Hermot kiristyneet"
Kotimaa
31.08.2022 08:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Atte Kajova

Youtube-tähti Mmiisas eli Miisa Grekov (ent. Rotola-Pukkila), 27, paljastaa yksityiskohtia häämatkastaan tubettaja Tomas Grekovin, 27, kanssa.

Eilen (30.8.) Tomaksen kanavalle julkaistussa Youtube-videossa kaksikko lähtee häämatkalleen Suomen eri kolkkiin.

- Me lähetään nyt sellaiselle Suomen sisäiselle häämatkalle. Me ei olla vielä päätetty, että lähdetäänkö me myös jonnekkin ulkomaille jossain vaiheessa häämatkalle, mutta tehdään nyt alkuun ainakin tämä, Tomas pohjustaa.

Aviopari kertoo vierailevansa monissa heille suositelluissa paikoissa ympäri Suomea.

Mutka matkaan

Kesäkuussa naimisiin mennyt pariskunta aloitti matkansa Helsingistä. Aivan matkan alussa Miisa kuitenkin havahtuu yllättävään asiaan. Hän kertoo, että ovat unohtaneet ottaa yhden kameran mukaan.

- Joten palataan kotiin. Eipä tässä, juu... Tosi hyvin alko tämä reissu. Onko hermot kiristyneet - on, Miisa sanailee.

Mmiisas ja Tomas Grekov
Miisa ja Tomas Creator Awardseissa kesäkuun alussa. Kaksikko kihlautui helmikuussa 2020 ja meni naimisiin kesäkuun 11. tänä vuonna.

Pian pariskunta kuitenkin huomasi, että kamera on ollut heidän mukanaan koko ajan. Matka voi jatkua. Ensimmäisenä Miisa ja Tomas vierailevat Loimaalla heitä kiinnostavassa donitsipaikassa. Siitä he jatkoivat Kyrössä sijaitsevaan Lego-museoon.

Reissusta on tulossa vielä toinen video.

Lue myös: Tubettaja Mmiisas meni naimisiin - upeat hääkuvat julki

Tilaa Seiskan uutiskirje! »