fbq
Kotimaa
20.01.2022 15:15
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Nelonen, Instagram
Temptation Island Suomi Siiri ja Inkku
TIS-riita äityi pahaksi, nyt puhuu osallistujan isosisko: "Jani osaa esittää viatonta"
Kotimaa
20.01.2022 15:15
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Nelonen, Instagram

Temptation Island Suomen 10. kausi lähenee loppuaan. 

Viivin ja Valtterin iltanuotio nähdään telkkarissa tänään torstaina (20.1.). Ensi viikolla on Siirin ja Janin vuoro kohdata viimeisen kerran Sami Kurosen grilli.

Lue myös: Huomasitko? Varattu Viivi rikkoi parisuhteensa rajoja Temptation islandilla: "Toivon, että Valtteri ymmärtää"

Siirin ja Janin suhde on puhuttanut somessa suuresti. Parin rajat ovat olleet todella epäselviä, mikä on turhauttanut molempia osapuolia ja katsojia. 

Siiriä on kritisoitu paljon esimerkiksi keskustelusovellus Jodelissa.

- Kaikki mikä loukkaa toista on rajojen ylittämistä Siirin sanoin. Myös Siiri; Jani no super mustasukkainen kaikesta. Näinpä päätin flirttailla jokaisen miehen kanssa villalla heti ekana iltana ja muutamat tissi shotit myös tarjota, yksi käyttäjä kirjoitti.

Lue myös: No nyt on runsasta! Varatun TIS-Siirin asuvalinta mykistää sinkkumiehet: "Kuka ei nyt tykkäisi tissejä katsella!"

Arkistovideo: Siiri ja Jani Seiskan videohaastattelussa

Nyt puhuu Inkku

Siirin sisko Inkeri, eli Inkku päätti avata sanaisen arkkunsa aiheesta sosiaalisessa mediassa. Inkku julkaisi Instagram-videotarinassaan pitkät kirjoitukset Siiriin kohdistuneesta someraivosta.

Inkku oli itse mukana Temppareissa ohjelman kahdeksannella kaudella.

Seiska tavoitti Inkun, joka oli turhautunut siskoonsa kohdistuneesta somekohusta.

- Siiriä on leimattu patologiseksi valehtelijaksi, tekopyhäksi ja narsistiksi. Siellä somessa kirjoitellaan, että hän saisi tehdä mitä vain, mutta hänen kieltävän Janilta kaiken.

Lue myös: Toimittajan kommentti: Haluaako joku tosiaan katsoa seksuaalirikollisia televisiosta?

Temptation island suomi inkku ja jussi
Inkku oli mukana Temppareiden kahdeksannella kaudella.

"Jani osaa esittää viatonta ja kilttiä"

Inkun mukaan Siiri tulee ensi viikolla julkaisemaan todisteita siitä, miten asiat ovat oikeasti. Tietystä asioista ei nimittäin saa vielä kertoa, kuin vasta parin viimeisen iltanuotion jälkeen. 

- Ei se isosiskona hyvältä tunnu lukea tuollaista, kun itse tietää kaikesta totuuden. Ihmiset eivät kestä sitä, että on olemassa todisteita siitä, miten asiat oikeasti ovat.

- Jani osaa esittää viatonta ja kilttiä niin hyvin. Tuntuu pahalta, kun se käännetään Siiriä vastaan. Siiri on sanavalmis, ymmärtää oman arvonsa ja tietää, ettei hän jaksa katsella tuollaista valehtelua. 

Lue myös: Seiskan toimittaja tenttasi TIS-Jania ja TIS-Siiriä uskottomuudesta: Naiselta paljonpuhuva reaktio - paljastuiko pettäminen jo nyt?

Inkulla on selkeä mielipide heistä, jotka haukkuvat toisia anonyymisti somen kautta. 

- Onhan ne nyt ihan v*tun tyhmiä ihmisiä. Kun nehän haukkuvat Siiriä siitä, mitä tämä on tehnyt, ja alkavat itse kiusata Siiriä. Siirin ja Janin parisuhde on heidän välinen asia, ja he ja heidän läheisensä tietävät asioista totuuden, Inkku tilittää.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »