fbq
Kotimaa
05.01.2023 09:28
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
vilma karjalainen Hannu pikkarainen
TIS-Vilma raivostui Hannu Pikkaraiselle: ”Varmaan sun uhrillakin on ollut aika vaikeaa”
Kotimaa
05.01.2023 09:28
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Temptation Islandista ja Gossip Moms Suomesta tuttu Vilma Karjalainen, 28, on julkaissut napakan tekstin, jossa hän kritisoi ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkaraista, 39.

Tosi-tv-tähti ja yrittäjä otti kantaa Hannun Instagram-julkaisuun, jossa ex-kiekkoilija kertoi viime vuoden olleen hänelle raskas.

– Anteeks et mä laitan nyt vähän negatiivisemman postauksen kaikkien näiden ihanien ja huikeiden vuosipäivitysten joukkoon mitä mulle ja varmaan sullekin tärähtelee kokoajan silmien eteen. Ei mitään keneltäkään pois, mutta ihan kaikkien täydellistä elämää en pysty uskomaan. Osan jopa tiedän ettei se ole pelkkää hattaraa vaikka niin väitetään.

Mulle tää vuosi oli heittämällä elämäni vaikein. En oikein osaa vaikeampaa edes kuvitella. On ollut mm. ero, oikeusjuttu, heikko taloudellinen tilanne jnejne. Oon itkenyt paljon ja oon jopa miettinyt itsemurhaa, Hannu on kirjoittanut julkaisuunsa.

Lue myös: Hannu Pikkarainen yllättää elämänmuutoksellaan: "Muutto on ajankohtainen"

Hannu viittaa kirjoituksessaan siihen, että hänet tuomittiin huhtikuussa Helsingin käräjäoikeudessa raiskauksesta kahden vuoden ehdottomaan vankeuteen. 

Hän odottaa parhaillaan hovioikeuden päätöstä tekemästään valituksestaan.

Lue myös: TIS-Vilma paljastaa: Palasivat yhteen Juuson kanssa

Vilma ei niellyt Hannun julkaisemaa someavautumista. Hän julkaisi Hannun päivityksestä kuvan omassa videotarinassaan, jonka yhteyteen hän kirjoitti hyvin napakan tekstin. 

Pikkarainen oli sukupuoliyhteydessä nukkuvan naisen kanssa. Nainen on Pikkaraisen perhetuttu. Pikkarainen oli jäänyt naisen asunnolle siellä järjestettyjen jatkojen jälken.

Pikkarainen oli siivonnut keittiötä ja sen jälkeen etsinyt naista. Tämä oli mennyt nukkumaan vaatteet päällä. Nainen oli ollut hyvin väsynyt univajeeen ja päihtymyksen vuoksi. Pikkarainen riisui naisen ja oli sitten suojaamattomassa sukupuoliyhteydessä tämän kanssa. Nainen havahtui hereille yhdyntään, Vilma kertasi julkisen tuomion tapahtumia.

Vilman julkaisemassa somekirjoituksessaan hän haluaa tuoda esille myös uhrin mahdollisen kokemuksen tuomioon johtaneista tapahtumista.

Vai että on ollut rankka vuosi. Ei jumalauta mä sanon mikä tyyppi. Varmaan sun uhrillakin on ollut aika vaikeaa. Yli 5k terapia & psykiatrikuluja... Mut hei jaksuhalit-raiskaaja, Vilma kirjoitti.

Lue myös: TIS-Vilmalla epäillään epävakaata persoonallisuushäiriötä – avautuu Gossip Moms Suomessa merkeistä, jotka laittoivat epäilemään