fbq
Kotimaa
12.12.2022 13:06
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Matti Matikainen, Instagram
vilma karjalainen
TIS-Vilma julkaisi rehellisen kehokuvan: "Miten sä kehtaat näyttää itseäsi noin?"
Kotimaa
12.12.2022 13:06
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Matti Matikainen, Instagram

Temptation Islandista ja Gossip Moms Suomesta tuttu Vilma Karjalainen, 28, ottaa sometilillään kantaa kehorauhaan.

Vilma julkaisi Instagram-tilillään napakan kirjoituksen, jossa hän avautuu saamastaan törkykommentista. Hän poseeraa kuvissa pitkähihaiseen paitaan ja alushousuihin sonnustautuneena.

”Miten sä kehtaat näyttää itseäsi noin, tossa kunnossa”.

Lue myös: TIS-Vilmalla epäillään epävakaata persoonallisuushäiriötä – avautuu Gossip Moms Suomessa merkeistä, jotka laittoivat epäilemään

Yrittäjänäkin uraa luova Vilma mainitsee saaneensa heti palautetta avauduttuaan aiemmin siitä, miten hyvä olo hänellä on.

Tottakai, kun kuvasin stooriin ja avauduin että on hyvä olla- joku tulee huomauttaa tosi epäasiallisesti etten muuten oo kovin hyväs kunnossa tai timmi. Ai perkele- nyt romuttu mun fitness- unelmat. Ehkä olen itsekkin hei katsonut myös peiliin? Vilma toteaa.

Tosi-tv-tähti haluaa, että jokaisella olisi oikeus kehorauhaan. Vilman mielestä on ärsyttävää, että hän saa jatkuvasti palautetta liittyen ulkonäköönsä.

Kehorauha. Mä uskon et olit sitten pientä tai suurta kokoa, siihen on oikeus kaikilla. Kehorauha kuuluu kaikille! Ottaa oikeesti aika hermoon et pitäis näyttää tietynlaiselta et kelpaan jollekki tai joku näkee mut paremman näköisenä mitä nyt oon?

Lue myös: TIS-Markuksen raju muutos: Avioliitto ja elämä pyörätuolissa – ”Ei ole päivääkään harmittanut”

Vilma painottaa, ettei ihmisten tarvitse laihduttaa elleivät he itse sitä halua. 

Ei mun kyl tarvii- oon pehmoinen ja tälläisenä just hyvä! Ja Niiiiin oot säkin!  Jos ei tee mieli laihduttaa, tai ihan vaikka EI JAKSA- Thats fine. Ne voi laihduttaa ketkä haluu. Pakkoa ei oo. Älä oo surullinen enään siitä miltä näytät-elämä on nyt! Oikeen kokoista vaatetta kaappiin ja rokkaamaan tätä elämää! Vilma painottaa.

Vilma sai kesällä toisen lapsensa ex-kumppaninsa, myös Temppareista tutun Juuso Lehmusvyöryn kanssa. Pariskunta erosi syksyllä 2021. Vilma julkisti Henna Kalinaisen kanssa luotsaamassaan Mamma mia -podcastissa odottavansa Juuson kanssa toista lasta. 

Vilma kertoi taannoin selättäneensä pitkään jatkuneen ulosottohelvetin. Tosi-tv-tähti menetti luottotietonsa 18-vuotiaana.

Lue myös: TIS-Vilma selätti viimein ulosottohelvetin: "Menetin luottotietoni 18-vuotiaana"