fbq
Kotimaa
17.10.2022 07:40
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Suvi Teräsniska
Suvi Teräsniskalta ikäviä uutisia: "En halua turvautua mihinkään lääkeapuun"
Kotimaa
17.10.2022 07:40
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Laulaja Suvi Teräsniska kertoo ikäviä uutisia terveyteensä liittyen.

Hän tiedottaa Instagram-tilillään, että joutuu tekemään harvinaisen päätöksen esiintymistään koskien. Suvi nimittäin joutui perumaan eilisen (17.10.) keikkansa.

- Mulla on ikäviä uutisia. Tämän päivän Jyväskylän konserttia joudutaan siirtämään vielä pari viikkoa eteenpäin. Uusi päivä on ma 31.10.
Jos uusi päivä ei käy niin lipun voi varmasti palauttaa mut mä en tässä heti osaa sanoa sen yksityiskohdista. Palaan niihin vielä uudelleen
, hän kirjoittaa.

Ääni poissa

Syyksi Suvi kertoo, että hänen äänensä on kadonnut tyystin.

- Eilinen ilta meni vielä joten kuten ja toivoin yöllistä ihmeparantumista, mutta tiesin että se on aika epätodennäköistä.

- En halua turvautua mihinkään lääkeapuun tässä kohtaa koska kyse on mun tärkeimmästä työkalusta ja sen kanssa en mielelläni ota riskejä.

Lue myös: Tältä näyttää Suvi Teräsniskan rakas - harvinainen avautuminen puolisosta

Harvinainen peruutus

Laulaja kertoo, että 15 vuoden aikana hän on joutunut perumaan vain neljä keikkaa samaisesta syystä. Toiset neljä keikkaa hän on jättänyt väliin, koska on sairastunut pitkittyneeseen poskiontelon tulehdukseen.

- Edellisestä vastaavasta peruutuksesta on aikaa yhdeksän vuotta, joten uskokaa tai älkää kynnys tähän on todella korkea.

- En olis uskonut että jotain joutuu vielä siirtämään mut tässä sitä ollaan. Meen nyt hotelliin murjottamaan hiljaa itsekseni ja hoidan itseni kuntoon ens perjantaiksi, Suvi lohduttelee.

Lue myös: Yle: Suvi Teräsniska vietti alle kouluikäisenä aikaa kylän alkoholistien kanssa – ei tajunnut Sepon olevan humalassa: ”Itselleen hän tarjoili lähinnä viinaa”

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »