fbq
Kotimaa
15.11.2022 16:56
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Atte Kajova, Instagram
Piritta Hagman
Susijengin päävalmentajaan yhdistetty Piritta Hagman kannusti korisyleisössä
Kotimaa
15.11.2022 16:56
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Atte Kajova, Instagram

Seiskaan on tulvinut vinkkejä ex-missin ja fysioterapeutin Piritta Hagmanin, 43, sekä Suomen koripallomaajoukkueen päävalmentajan Lassi Tuovin, 35, romanttisista väleistä.

Lassi aloitti kesällä Susijengin päävalmentajana. Piritta karkasi Strasbourgin-lomalle Lassin luo pari viikkoa sitten, josta huhumylly saikin alkunsa. Hän ei kysyttäessä kiistänyt Seiskan saamia tietoja kaksikon suhteesta, mutta ei halunnut myöskään avata heidän välejään.

– En tällä hetkellä kommentoi tähän asiaan yhtään mitään, Piritta sanoi.

Lue myös: Piritta Hagman yhdistettiin Susijengin päävalmentajaan – näin ex-missi reagoi suhdehuhuihin

Kannusti kultaansa

Eilen maanantaina (14.11.) Piritta yllätti sosiaalisessa mediassa. Hän lisäsi Instagram-tarinoihinsa videoita Espoon Metro-areenalta, jossa Susijengi pelasi MM-karsintaottelun Viroa vastaan. Matsiin hän saapui ystävänsä kanssa, ja eräässä kuvassa kaksikko nautiskelee proseccoa pikkupulloista pillien avustuksella.

Kannustus ei suinkaan ollut turhaa, sillä Susijengi nautti 91–71-voiton. 

- Kiitos seurasta muru ja KIITOS Susijengi, Suomen pelipaitaan sonnustautunut Piritta kirjoitti ystävänsä kanssa otetun yhteiskuvan oheen kolmen liekkiemojin kera.

Lue myös: Karismaattinen taktikko näyttelijätaustalla – tällainen on Piritta Hagmaniin yhdistetty Lassi Tuovi

Kovaa rakkautta

Tänään tiistaina (15.11.) Piritta jakoi tarinoissaan rakkauslaulun. Kyseessä on vuonna 2018 menehtyneen ruotsalais-dj:n Aviciin biisi Tough Love, jonka sanat Piritta jakaa tarinoissaan.

Kappaleen sanat kohdassa, jonka Piritta on päättänyt jakaa, ovat paljonpuhuvat.

- There's no place I'd rather be than in your arms, give me tough love (suom. "Ei ole paikkaa, jossa olisin mieluummin kuin käsivarsillasi, anna minulle kovaa rakkautta").

Lue myös: ”Uskalla elää” - Piritta Hagman teki intuitiivisen päätöksen: lähtee Ranskaan

Piritta oli yli 15 vuotta yhdessä ex-jääkiekkoilija Niklas Hagmanin kanssa. Avioero astui voimaan joulukuussa 2018. Sittemmin hänet yhdistettiin kohuttuun hevosmiljonääriin. 

Lue myös: Piritta Hagman avautuu paheistaan kohutun erohevosensa vierellä: Tauski opettaa

Tilaa Seiskan uutiskirje! »