fbq
Kotimaa
03.05.2022 23:12
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto
Susanna Laine ja Petri Nygård
Susanna Laine julkaisi ensimmäisen kerran kuvamateriaalia Petri Nygårdista - hulppealla lemmenlomalla Italiassa!
Kotimaa
03.05.2022 23:12
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto

Suosikkijuontaja Susanna Laineen, 40, ja törkysuuräppäri Petri Nygårdin, 47, yllättävä salasuhde paljastui tammikuun alkupuolella, kun Seiska uutisoi, että pariskunta on viihtynyt tiiviisti yhdessä jo pidemmän aikaa.

Paljastusuutisen jälkeen pariskunta ei ole kuitenkaan julkisesti kommentoinut suhdettaan, mutta Seiskan tietojen mukaan he ovat viihtyneet tiiviisti yhdessä etenkin Tampereella, minne Helsingissä asuva Susanna on matkustanut Petrin luo.

Lue myös: Todellinen yllätyspari! Susanna Laineen ja Petri Nygårdin salasuhde paljastui – yhteiskuvat Seiskassa!

Nyt pariskunta on karannut Petrin vappukeikkojen jälkeen yhteiselle lemmenlomalle Italiaan. Susanna kertoi tiistai-iltana Instagram-tilinsä videotarinassa matkustaneensa Italiaan, Gardajärven rannalla sijaitsevaan Salòn kaupunkiin.

- Ahh, olen siis Italiassa, Salòn kaupungissa Gardajärven rannalla Pohjois-Italiassa. Tää on ihan käsittämättömän upea paikka. Mä oon Villa Arcadio -nimisessä hotellissa, ja mulla ei oikein ole sanoja. Mä näytän vähän, millaista täällä on, Susanna kertoo videotarinassa.

Lue lisää: Susanna Laineella harvinaisen kuiva vappu - Petri-rakkaasta ei tietoakaan

Petri esiintyy harvoin ilman tavaramerkikseen muodostuneita aurinkolaseja, mutta paparazzi näki räppärin arkityylin Tampereella. Suskin arkityyliin kuuluvat mustat kakkulat.
Petri esiintyy harvoin ilman tavaramerkikseen muodostuneita aurinkolaseja, mutta paparazzi näki räppärin arkityylin Tampereella viime talvena. Suskin arkityyliin kuuluvat mustat kakkulat.

Hempeilevät entisessä luostarissa

Villa Arcadio on entinen luostari, joka restaroitiin hotelliksi vuonna 2000. Hotellilta on hengästyttävän hienot maisemat Gardajärvelle.

Susanna ei paljasta videotarinassaan aluksi, kenen kanssa hän on matkalla, mutta loppuillan videot ravintolan illalliselta paljastivat matkaseuran.

Lue myös: Petri Nygård vei Susanna Laineen jalat alta – rääväsuuräppärin Tampereen-asunnosta tullut helsinkiläiskaunottaren kakkoskoti

Susannan videolla esiintyy ensin Villa Arcadio -hotellinen suomalainen johtaja Jaana Nakari, joka on Susannan tavoin Seinäjoelta kotoisin. Nakari emännöi videoilla Susannaa ensin viinilasin äärellä ja myöhemmin Nakari esittelee Susannalle ja tämän pöytäseuralle illallisen sisältöä.

Jaanan esitellessä ruokia Susannan kuvaamalla videolla näkyy Susannaa vastapäätä istuva mies, jonka tunnistaa hetkessä kasvoista ja tatuoinneista Petri Nygårdiksi. Petrin kuulee videolla niin ikään ihastelevan ravintolan makumaailmaa.

Lue myös: "Pitikö tälläinenkin nyt tehdä..." - Petri Nygårdin kanssa seurusteleva Susanna Laine painii häpeän kanssa

Nähtäväksi jää, kuinka pitkälle lemmenlomalle Susanna ja Petri ovat yhdessä suunnanneet, mutta ainakin puitteet Salòssa antavat mahdollisuuden todella nautinnolliselle matkalle.

Petrin keikkakalenterin perusteella räppärin seuraavat keikat on merkattu vasta kesäkuulle, joten mahdollisesti Italian-lomasta on tulossa pitkä.

Lue myös: Susanna Laineen rakas rääväsuu-Petri vastaa polttavaan seksikysymykseen

Tilaa Seiskan uutiskirje! »