fbq
Kotimaa
25.02.2022 10:01
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Atte Kajova, AOP
sointu borg
Sointu Borg symppaa kultamekossa kohauttanutta Iida Vainiota: "Minä näytin tuolta 18-vuotiaana"
Kotimaa
25.02.2022 10:01
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Atte Kajova, AOP

Diili-voittaja Sointu Borg kirjoittaa parhaillaan omaelämäkerrallista kirjaa, jossa hän tutkii anteeksipyytelemätöntä asennettaan.

- Siinä on tutkiva ja pohdiskeleva tulokulma. Haastattelen tunnettuja nimiä ja jaan omia karujakin kokemuksia naiseudesta, Sointu taustoitti Seiskalle Jukka Laaksonen Show'n kuvauksissa keskiviikkona (23.2.).

Anteeksipyytelemätön asenne on ollut tällä viikolla kovastikin pinnalla. 18-vuotias lappeenrantalainen Iida Vainio aiheutti kohun näyttävällä pukeutumisellaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta vastaanottaessaan olympiakultaa voittaneet Leijonat takaisin Suomeen. Somekansa on repinyt huumoria Iidan minimittaisesta glittermekosta, jota on pidetty yliampuvana asuna moiseen tilaisuuteen.

Lue myös: Helsinki-Vantaalla hieraistiin silmiä! Leijonia oli lentokentällä vastassa melkoinen ilmestys minimekossa – nyt 18-vuotias Iida Vainio puhuu suunsa puhtaaksi: ”En todellakaan ollut iskemässä!"

Iida Vainio
Tällaisessa asussa Iida Vainio vastaanotti eturivissä Suomeen saapuneet kulta-Leijonat.

- Hän on kaunis ja näyttävä nainen. Olen ihan, että go Iida! Sointu ilakoi.

- Jossain itäblokin maassa hänen pukeutumisensa ei herättäisi hirveästi huomiota. Tämä liittyy selvästi siihen, miten me suomalaiset normaalisti pukeudumme. Olihan siinä hänen pukeutumisessaan tilanteeseen nähden hieman koomista, mutta mielestäni tässä naisessa on jotain mahtavaa. Vaatii tietynlaiset "ballsit", että hän on mennyt sinne, Sointu naurahtaa.

Lue myös: Kalervo Kummola puhuu suunsa puhtaaksi kultamekko-Iidasta: "Kullankaivaja vai mikä?"

Sointu pohtii asiaa myös jääkiekko-Leijonan kantilta.

- Jos minä olisin pelaaja, ja tällainen leidi ottaisi aulassa, niin hyvä fiilishän siitä tulisi.

Sointu näkee Iidan tempauksessa myös ripauksen itseään.

- Minä olen näyttänyt tuolta 18-vuotiaana, kun olen lähtenyt baariin. Ehkä tissini olivat vielä enemmänkin esillä. Sanon ihan suoraan Iidan lynkkaajille, että antakaa nuoren naisen elää!

Sointu Borg
- Kirjassani yhden luvun nimi on "Hurraa olen huora!". Kirjasta tulee aika raflaava, siinä on paljon mustaa huumoria, ja tabuja rikotaan, Sointu povaa.