fbq
Kotimaa
24.02.2022 08:45
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Atte Kajova, AOP
kalervo kummola, iida vainio
Kalervo Kummola puhuu suunsa puhtaaksi kultamekko-Iidasta: "Kullankaivaja vai mikä?"
Kotimaa
24.02.2022 08:45
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Atte Kajova, AOP

Seiska tapasi pikaisesti Kalervo Kummolan Jukka Laaksonen Show'n kuvauksissa keskiviikkona (23.2). Jakso, jossa Kalervo on Jukan vieraana, esitettään Alfa-TV:llä myöhemmin keväällä.

Kalervo kertoi olevansa yhä onnessaan Leijonien olympiakultajuhlien jäljiltä.

- Vointihan on hyvä. Ja hyvää kuuluu näin kultamitalin jälkeen, Kalervo myhäili.

Rautakansleri oli kiinnittänyt huomiota siihen, että Leijonien ja kultakoutsi Jukka Jalosen maanantainen iloinen juhlakunto nousi otsikoihin. Kalervon mukaan juhlajuoman nauttiminen tiukan kisarutistuksen jälkeen oli varsin hyväksyttävää, sillä eihän kukaan töpeksinyt juhlahumussa.

- No se alkoholi nyt vähän kuuluu näihin kiekkoilijoiden juhliin. Mutta eihän se herättänyt minkäänlaista hämminkiä. Suotakoon heille pikkujuhlat tiukan kolmen viikon väännön jälkeen, Kalervo muotoili.

Lue myös: Suomen kansa on puhunut! Jukka Jalosen rempseä juhlakunto sai Seiskan lukijoilta harvinaisen yksimielisen tuomion

Leijonien kotiinpaluun yhteydessä mediahuomion keskiöön nousi Helsinki-Vantaan lentoasemalla keikkoilijoita eturivissä vastassa ollut glittermekkoinen näyttävä nainen. Lappeenrantalainen Iida Vainio, 18, on sittemmin noussut isoksi puheenaiheeksi. Sosiaalisessa mediassa on pulistu sitä, oliko minimekkoinen Iida ylipukeutunut tilaisuuteen.

Iida Vainio
Iida Vainio erottui eturivissä näyttävällä asullaan.

Lue myös: Helsinki-Vantaalla hieraistiin silmiä! Leijonia oli lentokentällä vastassa melkoinen ilmestys minimekossa – nyt 18-vuotias Iida Vainio puhuu suunsa puhtaaksi: ”En todellakaan ollut iskemässä!"

Kalervo ei kiinnittänyt huomiota Iidaan kentällä.

- En minä huomannut häntä ollenkaan siellä paikan päällä, sitten vasta somessa näin. Kun siellä on ollut kysymyksiä, että oliko hän vaimo tai tyttöystävä vai kullankaivaja vai mikä? Kalervo nauraa.

Seiska uteli, mitä mieltä Kalervo on Iidan tempauksesta.

- No en tiedä, varmaan hänellä oli joku tarkoitus herättää huomiota ja päästä otsikoihin, Kalervo summaa hymyillen.

Lue myös: Kultamekkoinen Iida Vainio, 18, sekoitti Suomen Leijonien kultajuhlissa: nyt hän aloittaa työt urheilutoimittajana - Aleksi Valavuorelta viiltävä kommentti

Kalervon kevät on tohinaa täynnä. Hänet on valittu uuteen hyvinvointialueen valtuustoon ja lisäksi hän häärää lätkän MM-kisojen järjestelytoimikunnan varapuheenjohtajana.