fbq
Kotimaa
26.03.2022 21:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Sofia Belórf
Sofia Belórf matkusti yllätyskohteeseen - palasi juurilleen!
Kotimaa
26.03.2022 21:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

 Seurapiirikaunotar Sofia Belórf, 31, on Instagram-sivunsa tarinoiden perusteella päätynyt Pohjois-Afrikan Marokkoon.

Lue myös: Stefan Therman lauloi naisen kanssa duettoa karaokebaarissa - Sofia Belórf paineli lentokentälle ja kauas

Sosiaalisessa mediassa käydyt spekulaatiot mahdollisesta matkakohteesta menivät metsään. Sofian arveltiin matkustavan Dubaihin tai Espanjaan, mutta kaunotar viihtyikin päivän Pariisissa ennen kuin siirtyi Marokon lämpöön. 

Lue myös: Kukas se siellä? Sofia Belorfin "hovikuvaaja" paljastui - fanit riemastuivat

Sofia julkaisi Instagramissa videon, jossa pyörähtelee onnellisena Pariisin kaduilla muodikas Balenciagan takki yllään. Tarinavideoista voi nähdä hänen nauttineen samppanjasta, hyvästä ruoasta ja drinkeistä.

Seiskan tietojen mukaan Sofia on Marokossa kuvaamassa Sofian salaisuudet -kohusarjan toista tuotantokautta. Businessluokassa Marokkoon lentänyt kaunotar on kuvannut Instagram-tarinoihinsa videoita luksusympäristöstä. Eräällä videolla nähdään myös, kuinka joku virittelee Sofian paidan pielukseen mikrofonia. 

- Tehdään töitä, Sofia on kirjoittanut videon päälle vapaasti suomennettuna.

Lue myös: Stefu joutui kameramieheksi! Sofia Belórf pölähti JVG-ensi-iltaan aurinkolasit päässään - tiukkoja ohjeita on-off-rakkaalle

Sofian isä on marokkolainen, ja spekulaatiota onkin herättänyt, tuleeko kaunokainen kenties kohtaamaan isänsä televisiosarjan tulevalla kaudella.

Lue myös: Sofia Belórfilta raju paljastus tv:ssä: Stefan Therman ihastui minuun jo Martinan ollessa raskaana! "Stefu lähti kotoaan itse"

Vuoden 2010 Miss Helsingiksi kruunattu Sofia näyttäytyi yllättäen 23.3. JVG: Vuodet ollut tuulisii -elokuvan kutsuvierasensi-illassa on-off-poikaystävänsä Stefan Thermanin kanssa. 

Sofian salaisuudet -sarjan ensimmäisellä kaudella Sofia puhui suoraan kohusuhteestaan Stefuun ja kolmiodraamasta Martina Aitolehden kanssa.

- Minua on syytetty perheenrikkojaksi, ja että vein ystäväni miehen. Ensinnäkin Stefan lähti kotoaan itse ja Martina ei ole ollut ystäväni vuosiin, hän kertoi tuolloin.

Lue myös: Stefu joutui kameramieheksi! Sofia Belórf pölähti JVG-ensi-iltaan aurinkolasit päässään - tiukkoja ohjeita on-off-rakkaalle

Tilaa Seiskan uutiskirje! »