fbq
Kotimaa
26.07.2022 09:24
Teksti: Anni Niittylahti|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Sini Ariell
Sini Ariell vastaa saamaansa kritiikkiin: "Minulla alkaa jo energia loppua tämän kanssa"
Kotimaa
26.07.2022 09:24
Teksti: Anni Niittylahti|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Tatuointitaiteilija Sini Ariell aloitti viime viikolla Instagramissa meikittömyyshaasteen, jonka tarkoituksena on julkaista meikitön ja filtteritön kuva itsestä someen.

Seiska kertoi aiemmin, kuinka julkisuudesta tutut Anna Puu, Erika Vikman ja Rita Niemi-Manninen osallistuivat haasteeseen. 

Lue myös: Rehellinen krapulakuva! Rita Niemi-Manninen nosti meikittömyyshaasteen tasoa - somessa riemastuttiin: "Enemmän näitä kuvia"

Nyt meikittömät nassunsa ovat paljastaneet myös Minttu Kaulanen, Hottikset-sarjasta tuttu Sofia Hult o.s. Immonen ja vaimostaan Ritasta inspiroitunut Aki Manninen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Hult (@sofia_hult87)

Rita kertoi omassa postauksessaan olevansa kuvassa edellisiltaisten bileitten jäljiltä. Aki höpötteli vähintään yhtä hehkeänä Instagramin tarinaosiossa sanoen, että tämä on hänen osallisuutensa Sinin haasteeseen. 

Lue myös: Erika Vikman osoitti rohkeutensa - julkaisi au naturel -kuvan: "Hyvää huomenta!"

Sinin mukaan jotkut ovat ehtineet jo loukkaantua meikittömyyshaasteesta. Hän julkaisi Instagramissa asiasta julkisen anteeksipyynnön.

- Nyt olisi kiva, jos saisimme tämän asian selvitettyä. Minulla alkaa jo energia loppua tämän kanssa. Haasteessa oli hyvä, mukava ja piristävä sanoma takana, ja nyt sen tarkoitus on käytetty aivan nurin, Sini sanoo mutta ei avaa sen enempää mistä ihmiset ovat loukkaantuneet. 

Lue myös: Oho, Anna Puu julkaisi itsestään meikittömän ja filtteröimättömän kuvan - taustalla hyvä syy

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sini Ariell (@siniariell)

Tilaa Seiskan uutiskirje! »