fbq
Kotimaa
04.01.2022 17:39
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Aarnin albumi, Instagram
Aarni Mikkola
Selviytyjät-tähti Aarni Mikkola loukkaantui rinneonnettomuudessa - polvikivut piinaavat
Kotimaa
04.01.2022 17:39
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Aarnin albumi, Instagram

Suurin pudottaja -voittaja ja Selviytyjät-kisaaja Aarni Mikkola, 29, joutui heti vuoden vaihduttua rinneonnettomuuteen. Hän teloi jalkansa kaaduttuaan mäessä, ja samalla  lomamatka koki harmittavan takaiskun.

Lue myös: Selviytyjät-tähti Aarni Mikkola joutui ikävään rinnetapaturmaan: ”Kuului vain naksahdus, ja sitten oltiin maassa”

Aarni kävi näyttämässä jalkaa tapaturman jälkeen lääkärille. Hänelle suositeltiin, että hän menisi vielä lomalta Helsinkiin palatessaan tarkistuttamaan koipensa.

- Aion käydä magneettikuvauksessa varmuuden vuoksi, että voin varmistaa polven olevan kunnossa. Koska teen töitä esiintyjänä, olisi tosi huono, jos jalkavamman jättäisi hoitamatta.

Tähti myöntää, että onnettomuus harmittaa häntä loman keskellä. Aarni pitää silti positiivisen asenteen.

- Tarkoitus oli levätä lomalla, ja nyt sitä on ainakin tehty! 

Hyvästit porojoogalle

Laskettelun lisäksi Aarni oli ystävineen suunnitellut muutakin toimintaa lomalleen.

- Onnettomuutta seuraavaksi päiväksi olimme suunnitelleet menevämme porojoogaan. Se vaikutti kiinnostavalta aktiviteetilta. 

- Tuntia ei kuitenkaan pidetty, sillä osallistujamäärä ei tullut täyteen. Enkä minä sinne olisi voinutkaan mennä tämän jalan takia, vaan olisin luultavasti skipannut sen, Aarni nauraa. 

Tv-tähti pääsi kuitenkin nauttimaan huskysafarista turvallisesti kelkan kyydissä.

- Se oli oikein ihanaa. Tällä hetkellä helpotusta tuo särkylääke ja lepo. Aion ottaa rauhallisesti ja mennä sitten tarkistuttamaan jalan uudestaan.

Toiveikas tulevasta

Esiintyvä artisti on suunnitellut keväälle kaikenlaista, mutta hänen työkuvionsa riippuvat pitkälti vallitsevista koronarajoituksista. 

- Haluan keikkailemaan, mutta tulevasta ei voi vielä tietää. Keväällä olen mukana esimerkiksi tv-projekteissa. Odotan silti eniten ihan oikean yleisön eteen pääsemistä, sillä sitä minä rakastan yli kaiken. 

- Tällä alalla on hieman vaikea tilanne, mutta ei saa luovuttaa. Täytyy suunnata katse tulevaan ja pitää toivoa yllä, Aarni tokaisee ja nauraa.

Arkistovideo: Aarni kertoo kokemuksistaan Selviytyjät Suomi -kilpailussa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »