fbq
Kotimaa
25.05.2022 08:33
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Nelonen, Instagram
Selviytyjät Suomi
Selviytyjät -kisaajat palasivat Suomeen! Katso kuvat hurjan muutoksen kokeneista matkalaisista
Kotimaa
25.05.2022 08:33
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Nelonen, Instagram

Selviytyjät Suomi -ohjelman kuvaukset on saatu päätökseen Malesiassa.

Selviytyjät Suomi -ohjelman lähes kuuden viikon kuvaukset ovat päättyneet ja julkisuudesta tutut kilpailijat ovat palanneet takaisin Suomeen.

Tiistai-iltana (24.5.) sosiaalinen media alkoi täyttyä viidakon armoilla asuneiden kisaajien kuvista ja tervehdyksistä.

Instagramiin näyttävän paluun tekivät muun muassa Big Brother -voittaja Jasmiina Yildiz, tosi-tv-konkari Niko Saarinen, radiojuontaja Tommi Manninen sekä Big Brother-kisaaja Helmeri Pirinen.

Erityisesti juhlimisen ihanuudesta pauhannut Jasmiina säntäsi pian paluunsa jälleen nauttimaan kylmästä juhlajuomasta. 

- Voi taivas on outoa päivittää tai outoa edes olla täällä ja elää elämäänsä. Olen aivan kuin kuusta pudonnut, Jasmiina pyörittelee päätään Instagramiin ladatulla videolla.

Seuraavalla videolla nainen hörppiikin jo tuopista aurinkoisella terassilla.

Videot ovat nähtävillä 24 tunnin ajan ennen poistumistaan.

Lue myös:

Myös Helmeri Pirinen on suunnannut ensimmäisenä herkkujen ääreen. Jo kerran Selviytyjissä kilpaillut herra esittelee somekuvassa myös rakkaan avopuolisonsa, niin ikään Big Brotherista tutun Anu Puumalaisen.

Anu hymyilee kuvassa leveästi aurinkolasit silmillään. Helmerin hipiällä kiiltää lievä puna, joka on tarttunut iholle todennäköisesti Malesian ankaran auringon alla.

Huh! Ei voi sanoin kuvailla kuinka mahtavalta tuntuu olla Suomessa ja rakkaan perheen kanssa, Helmeri iloitsee.

Mikä rusketus!

Yhden suurimmista muodonmuutoksista näyttäisi kokeneen ainakin hallitseva Miss Suomi Essi Unkuri, joka päivitti tuoreita kuvia itsestään Instagram-tililleen.

Sängyn laidalla istuskeleva missi on imenyt itseensä syvän rusketuksen, jollaista naisen iholla ei ole ennen nähty.

Huhhuh, miten tämän kokemuksen ja matkan voisi mitenkään kertoa lyhyesti ja ytimekkäästi parissa lauseessa?!? Ei sitä voi. Voin vain sanoa, että oon äärimmäisen kiitollinen siitä, mitä sain kokea, ja millaisia ihmisiä se mun elämään toi, Essi hehkuttaa.

Hänen mukaansa reissu oli yksi hänen elämänsä rankimmista kokemuksistaan.

Lue myös:

Tosi-tv-ohjelmia lähes työkseen kiertänyt Niko Saarinen näyttäytyy sosiaalisessa mediassa ensimmäisen kahvikupposensa äärellä.

Eka kahvi on aina eka kahvi, Niko hyrisee tyytyväisenä.

Katsojan huomio kiinnittyy kahvikupin sijaan kuitenkin Nikon harmahtavaan partaan, jollaista somepersoonan kasvoilla ei ole ennen näkynyt.

Lue myös:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NikoSaarinen (@nikosaarinen)

Muita Selviytyjät Suomi -kilpailijoita syksyllä alkavalla kaudella ovat mediapersoona Wallu Valpio, laulaja Virpi Kätkä, somevaikuttaja ja tanssija Joalin Loukamaa, radiojuontaja Karoliina Tuominen, entinen pikajuoksija Markus Pöyhönen, Tavikset vs. Julkkikset -kaudelta tuttu Viivi Vaattovaara, muusikko Leo Stillman, ex-jääkiekkoilija Sami Helenius, Salatut elämät -tähti Julia Korpinen, juontaja Heidi Suomi sekä thainyrkkeilijä Pok Biil.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »