fbq
Kotimaa
05.05.2022 10:11
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Sara Sieppi
Sara Sieppi puhui lehdessä avoimesti 3 000 euron kuukausikuluistaan - sai palautevyöryn: "Tuntuis hölmöltä piilotella, että nyt saan nauttia"
Kotimaa
05.05.2022 10:11
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Somevaikuttaja Sara Sieppi, 30, kertoi viime viikolla Me Naisten haastattelussa rahankäyttötottumuksistaan. Hän kertoi, että hänen kuukausikulunsa ovat noin 3 000 euron luokkaa.

Lue myös: Välit taas kunnossa! Sara Sieppi ja Sabina Särkkä matkustivat yhdessä luksuslomalle

Ex-missi mainitsee nyt tuoreessa Instagram-julkaisussaan saaneensa paljon yhteydenottoja lehtijutun jälkeen. Sara paljastaa syyn siihen, miksi hän halusi antaa haastattelun ja puhua juuri tästä aiheesta.

Me Naiset teki taannoin jutun mun viikoittaisesta rahankäytöstä. Muiden jutut huusi viikkosummaa, dm-viestit kauhisteluja. En oo suunapäänä mielelläni puhumassa rahasta, mut jos mä oisin 19-vuotiaana elämä hukassa nähnyt jutun mimmistä, joka on nollasta luonut itselleen kivan uran, niin oisin mä sillee et okei, elämässä mahdottomalta kuulostava juttu voikin olla mahdollista, Sara aloittaa kirjoituksensa.

Lue myös: Hurja hintapyyntö! Sara Sieppi myy ullakkohuoneistonsa - remontti kannatti

Ex-missin mukaan hän ei aikoinaan ikinä löytänyt itselleen sopivaa opiskelupaikkaa, joten hän päätti seurata omia unelmiaan.

Kelasin sitä ja suostuin juttuun. Muhun ei hirveesti koskaan uskottu ja mä sain aina olla vastaamassa kysymyksiin, et miks mä en mee koulunpenkille. En yksinkertaisesti löytänyt sieltä mieluista ammattia mulle. Mua kiinnosti aivan muut asiat ja onneksi uskalsin olla vapaa.

Sara toteaa, ettei hänen pitäisi vaieta rahankäyttötottumuksistaan, sillä hän on tehnyt paljon töitä menestyksensä eteen. 

Musta tuntuis hölmöltä jotenkin piilotella, et nyt saan nauttia sellaisesta elämästä, josta en oo ees uskaltanut haaveilla ja nyt oonkin sen työlläni itselleni mahdollistanut. Se voi ärsyttää tosi monia, niinku mun naamakin on vuosia ärsyttänyt tosi monia. Mikään ei oo kuitenkaan tapahtunut sekunnissa ja edelleen töitä tehdään koko ajan.

Lue myös: Sara Sieppi esitteli salaisen intohimonsa - tästä kokoelmasta on luksus kaukana

Lisäksi ex-missi haluaa tänä päivänä nauttia elämän hyvistä hetkistä ja ottaa taukoa työasioista. Hän myös kannustaa nuoria opiskelemaan.

Mut onneks näin kymmenen vuoden jälkeen oon myös ymmärtänyt, että elämään saa kuulua muutakin. Nyt osaan myös hengähtää ja nauttia työn tuloksista. Eli käykää kouluja, muuten tähän ei ois menny kymmentä vuotta!

Sara Sieppi sijoittui vuoden 2011 Miss Suomi -kilpailussa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Hän nousi kuitenkin Miss Suomeksi Pia Lambergin (ent. Pakarinen) luovuttua kruunustaan. 

Sara on uransa aikana myös toiminut juontajana ohjelmissa kuten Paratiisihotelli Suomi, Ummikot ulkomailla ja Kiss Bang Love Suomi

Nykypäivänä hän luo uraa somevaikuttajana. Sara on kertonut urastaan ja yksityiselämästään tuoreella Iholla-kaudella.

Lue myös: Iholla: Sara Sieppi avautuu itkuisena rikkoutuneista väleistään Alisa-siskoonsa: "Tämä on vähän arka aihe"

Ex-missi osti taannoin uuden asunnon Helsingistä.

Lue myös: Tässä on Sara Siepin 780 000 euron pesäkolo – kuva!