fbq
Kotimaa
17.08.2022 19:30
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Timo Korhonen
Sara Forsberg
Sara Forsbergin viimeisimmästä Youtube-videosta on yli 1,5 vuotta aikaa – nyt hän kertoo, miksi
Kotimaa
17.08.2022 19:30
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Timo Korhonen

Sara Forsberg nousi aikoinaan julkisuuteen Youtubesta, johon hän teki alun perin sisältöä nimellä Smoukahontas.

Lue myös: Sinkkumarkkinoilla luuhaavat Sara Forsberg ja Oku Luukkainen ryhtyivät toistensa Amoreiksi: "Jos ei tuolla onnistu niin ei millään"

Kielinaiseksikin kutsuttu Sara työskentelee nykyään radiojuontajana, eikä hänen Youtube-kanavallaan ole nähty uusia videoita sitten viime vuoden tammikuun.

- Voin sanoa, että se on jonkin muotoisella tauolla. Olen aina ollut hirveän huono julkaisuaikatauluissa, en ole esimerkiksi julkaissut videota säännöllisesti viikoittain. Se on aina ollut todella fiilispohjalta. Joku voisi sanoa, että se on huono asia bisneksen kannalta, hän nauraa.

Saralla on SAARA-nimeä kantavalla Youtube-tilillään 1,17 miljoonaa seuraajaa. Tästä huolimatta hän ei ota stressiä mahdollisesta uudesta sisällöstä.

- Minulla on sen tekemiseen aika rento ote, suhtaudun siihen työtä enemmän harrastuksena, joka on nyt luovalla tauolla. Kyllä minä sinne jossain vaiheessa taas jotakin lataan, hän toteaa lopuksi.

Lue myös: Sara Forsberg paljasti saavansa luokseen Suomeen "erityisen tyypin" - villit spekulaatiot alkoivat heti, osuivatko jopa oikeaan? "En malta odottaa, että tapaatte hänet!"

Seiska tapasi Hitmix-radiokanavalla juontavan Saran Atlantin yli -ohjelman mediatilaisuudessa tänään keskiviikkona (17.8.).

Hän osallistui loppuvuodesta 2021 viiden muun suomalaisen julkkiksen kanssa suurelle seikkailulle, kun he ylittivät ohjelman nimen mukaisesti Atlantin valtameren purjeveneellä. Koitos nähdään televisiossa tänä syksynä. 

Lue myös: Sara Forsbergin tatuointi meni pahasti tärviölle - katso raju video!

Sara Forsberg
Saran lisäksi Atlantin yli -ohjelmassa nähdään Pete Parkkonen, Jarno Laasala, Joel Harkimo, Anne Kukkohovi ja Michael Björklund.