fbq
Kotimaa
02.03.2022 09:15
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, All Over Press
Sanni Kurkisuo
Sannin suuri suru: ”Sydän on murtunut”
Kotimaa
02.03.2022 09:15
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, All Over Press

Laulaja Sanni Kurkisuo, 28, julkaisi Instagram-sivullaan sydäntäsärkeän päivityksen.

- Lepää rauhassa Tara, laulaja kirjoittaa.

Julkaisuun laulaja on jakanut hellyttäviä kuvia Tara-koiran kanssa jaetuista hetkistä niin mökkilaiturilta, metsälenkiltä kuin keikkabussistakin.

Lue myös: Laulaja Sannilta rehellinen päivitys - löysi luovuutensa musiikintekoon uudelleen: ”Niin hyvä fiilis kaikesta”

- Sydän on murtunut. Aina kun tulin käymään, nappasit eteisestä kengän suuhun ja pyörit ympyrää osottaakses, että kiva kun tulit taas. Olit aina siellä missä tapahtuu, kerran matkasit keikkabussin mukana koko festariviikonlopun. Kotona köllit lattialla olkkarikeskustelujen sorinassa. Tai ihan sohvalla niinku muutkin aikuiset, Sanni kertoilee paljon mukana touhunneesta karvakaverista.

- Aina kun koitin instapäissäni ottaa jotain storya meistä, käänsit pään. Sua ei paljoo somettaminen napannu. Ei, rakastit aitoutta ja oikeeta yhteyttä. Siks usein vaan kattelit silmiin kunnes ojensit tassun koko mitalta kädelle, valovoimainen laulajatar muistelee.

Hän kertoo koiran olleen lempeä ja kaunis sielu, ja suojelleen hänen äitiään kaikkialla.

- Kun näin vierestä sun poistuvan, tiedän vielä vahvemmin miten paljon sun läsnäolo on tuonut tilaan rakkautta ja valoa. Nuku rauhassa Super girl, Sanni lopettaa tunteikkaan muistelonsa. 

Lue myös: Sanni nosti jalat kojelaudalle! Kasmir paljastaa televisiossa: Amerikan-reissusta tuli ikimuistoinen: "Vedet silmistä kummaltakin"

Sanni valmistelee parhaillaan viidettä albumiaan. Eläinrakas laulaja on viihtynyt myös avovaimonsa Shirly Karvisen koiran seurassa.

Lue myös: Sannilta suloinen postaus - haarojen välissä lepää Shirly Karvisen karvaturri: ”Best!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SANNI (@sannivirallinen) 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »