fbq
Kotimaa
31.01.2022 13:41
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Sanni ja Shirly
Sanni ja Shirly Karvinen lemmenlomalla Lapissa, julkaisivat suloisia kuvia - Sannin selfie paljastaa kiinnostavan yksityiskohdan
Kotimaa
31.01.2022 13:41
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Laulaja Sanni, 28, ja hänen avopuolisonsa Shirly Karvinen, 29, ovat matkustaneet lemmenlomalle talven ihmemaahan Lappiin.

Viikonloppuna lumisia kuvia someen päivittänyt pariskunta on harrastanut lomallaan jo esimerkiksi lumikenkäilyä sekä tunnelmointia pehmeiden vällyjen välissä. Lomapuuhat paljastuvat Sannin jakamista Instagram-tarinoista.

Lue myös: Lähes miljoonan luksuskämppä! Tällainen on Sannin ja Shirly Karvisen lemmenpesä

Shirly paljastaa julkaisemiensa kuvien yhteydessä, kuinka hän on lähtenyt Lapin-lomalleen varsin niukoissa talvitamineissa.

On vähän höhlä olo matkustaa Lappiin ilman pipoa ja hanskoja. Mä meen takaisin viltin alle juomaan kaakaota. Ihanaa lauantaita, Shirly päivittelee.

 

 

Shirly poseeraa kuvissaan vienosti hymyillen sekä sivuilleen vilkuillen. Vaikka pipo uupuukin, on Shirly kietonut kaulansa ympärille luksusmerkki Balenciagan mustavalkoisen kaulahuivin. Vartaloa lämmittää kiiltävän musta toppatakki.

Vaikka Sanni ja Shirly eivät esiinnykään Instagram-päivitysten kuvissa yhdessä, ovat he molemmat esiintyneet ahkerasti toistensa videotarinoissa viikonlopun aikana.

Sanni on saapunut myös Shirlyn kuvateksteihin muistuttamaan itsestään.

Hienoja kuvia kerta kaikkiaan, Sanni sanaili.

Shirly tarttui nopeasti puolisonsa kommenttiin ja muistutti, kuka kuvan on todellisuudessa ottanut.

- Ainiin photo by @sannivirallinen, Shirly ilmoitti seuraajilleen sydämen kera.

Lue myös: Sanni ja Shirly Karvinen käänsivät katseita Bangkokin lentoasemalla – ex-missin jättikokoinen ökylaukku herätti huomiota

Myös Sanni on julkaissut selfien talvisen maiseman keskeltä. Tyttöystävästään poiketen Sanni on muistanut ujuttaa päähänsä pipon.

Kuvaa tutkailemalla paljastuu myös toinen mielenkiintoinen yksityiskohta. Sannin kulmakarvat ovat nimittäin pitkästä aikaa luonnollisessa värissään.

Viime vuosien aikana laulajan brändiin on kuulunut vahvasti niin kirkkaan punainen tukka, kuin samalla sävyllä värjätyt kulmakarvatkin.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SANNI (@sannivirallinen)