fbq
Kotimaa
04.03.2022 06:03
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto ja Panu Hörkkö
Ilmari Nurminen ja Sanna Marin
Sanna Marin ja bile-Ilmari livahtivat turvamiehiltä? Pääministerillä ja kansanedustajalla yhteinen illanvietto
Kotimaa
04.03.2022 06:03
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto ja Panu Hörkkö

Seiskan paparazzi havaitsi toissa lauantaina, viisi päivää ennen Ukrainan kriisin alkua, että pääministeri Sanna Marin, 36, (sd.) oli liikkeellä Helsingin keskustassa. Sanna oli kutsunut yksityisasunnolleen lauantai-illan viettoon kansanedustajaystävänsä Ilmari Nurmisen, 31, (sd.) sekä Ilmarin läheisen ystävän.

Lue lisää: Sanna Marin seikkaili bile-Ilmarin kanssa: kruisailivat urheiluautolla – kuvat Seiskassa!

Livahtivat turvamiehiltä?

Kolmikon illanvietto Sannan luona jatkui jatkumistaan, joten pääministerin turvamies siirtyi yksityisasunnon edustalta odottelemaan virka-asunnolle Kesärantaan.

Kello viiden aikaan tuli selvästi tieto, että Sanna on liikekannalla, sillä turva-auto hurautti vauhdilla takaisin tämän kaupunkiasunnolle.

Paparazzi havaitsi, että auto pysähtyi pääministerin kaupunkiasunnon eteen odottamaan Sannaa. Muutaman minuutin odottelun jälkeen auto kuitenkin kaasutti vauhdilla pois paikalta.

Lue myös: Ilmari Nurmisen suhde paljastui – kansanedustaja biletti lääkärirakkaansa ja Sanna Marinin kanssa

Toimittajalle jäi vahva käsitys siitä, että turvallisuusväellä oli hetkellinen tietokatko pääministerin olinpaikasta.

Pian selvisi, että turvamies oli kiirehtinyt Kampin kauppakeskukseen. Myös Sanna oli kauppakeskuksessa Ilmarin ja tämän läheisen ystävän kanssa. Seiskalla ei ole tietoa, mitä kolmikko Kampissa teki, mutta siellä on paljon baareja, ravintoloita ja kauppoja.

Lue myös: Sanna Marinin bilekohu paisuu - juhlista vaiennut Ilmari Nurminen oli mukana yökerhossa - tuplatreffit paljastuivat!

Sanna käveli kotiin

Reilun tunnin päästä turvamies palasi kauppakeskuksesta autolleen ja ajoi Sannan kaupunkiasunnolle. Muutaman minuutin päästä Sanna, Ilmari ja tämän ystävä saapuivat asunnolle kävellen. Pääministerillä ei ollut turvamiehiä ympärillään.

Sanna, Ilmari ja Ilmarin ystävä kävelivät Kampin ostoskeskuksesta Helsingissä pääministerin asunnolle ilman turvamiehiä.
Sanna, Ilmari ja Ilmarin ystävä kävelivät Kampin ostoskeskuksesta Helsingissä pääministerin asunnolle ilman turvamiehiä.

Trio meni Sannan asunnolle viettämään iltaa, ja turva-auto poistui paikalta.

Haluatko nähdä lisää vauhdikkaita paparazzikuvia? Ota Seiskan paparazzi seurantaan: