fbq
Kotimaa
25.01.2022 17:00
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: MTV ja Instagram
Tuuli Mattila
Salatut elämät -tähti Tuuli Mattila paljastaa yllättävän mielitekonsa raskausaikana - yksi asia sai surulliseksi
Kotimaa
25.01.2022 17:00
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: MTV ja Instagram

Tänään (25.1.) vietetään kansallista Salatut elämät -päivää. Suosikkisarja täyttää 23 vuotta. Susu Honkasen roolissa näyttelevä Tuuli Mattila, 35, kertoo Seiskalle nauttivansa työstään. Hän aloitti Salkkareissa vuonna 2020.

- On mukavaa tehdä roolia tavalla, joka minusta itsestäni tuntuu hyvältä. 

- Olen myöskin päässyt tekemään hyvin monenlaisia kohtauksia. Välillä Susu on lääkärinä, perheenäitinä, sekä parhaana ystävänä. Salkkareissa on todella monipuolista näytellä, ja pääsen tekemään töitä monessa eri kontekstissa. Näyttelijälle tämä on kiva työpaikka, hän kehuu.

Tunnustautuu jäätelöfaniksi

Näyttelijä odottaa tällä hetkellä lasta puolisonsa Lauri Nurksen, 43, kanssa. Tuuli paljastaa, että hänellä on ollut erilaisia mielitekoja raskausaikana.

- Olen ollut onnekas sillä tavalla, että varsinkin tuossa syksyllä mieleni teki todella paljon kaikkea terveellistä, kuten hedelmiä.

- Mutta minua ällötti esimerkiksi jäätelö. Yleensä rakastan jäätelöä ihan hullua. Olin siitä niin surullinen, sillä jäätelö on minusta niin hyvää. Tuntui, että elämästä puuttui jotain, Tuuli nauraa.

Kylmän herkun lisäksi kahvi on näyttelijälle tärkeää.

- Minulle kävi niin, etten pystynyt juomaan kahvia. Tuntui, että olin ihan sairaan väsynyt sen takia. Nyt vihdoin pystyn siitä nauttimaan, ja oloni on aika energinen. Varmasti kahvinjuojat pystyvät tähän samaistumaan.

Lue myös: Lauri Nurkse ja Tuuli Mattila: Vauva tulossa!

Tuuli ja Lauri menivät kihloihin joulun alla kahdeksan vuoden seurustelun jälkeen. Salatut elämät -tähden laskettu aika on alkukesästä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »