fbq
Kotimaa
02.12.2022 06:00
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto ja All Over Press
Adelaide Botty van den Bruele ja Wille Rydman
Salasuhde missi-Adeleen! Kohukansanedustaja Wille Rydman syyttää kaunotarta valehtelusta
Kotimaa
02.12.2022 06:00
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto ja All Over Press

Miss Suomi -kisassa toiseksi perintöprinsessaksi valittu Adelaide ”Adele” Botty van den Bruele, 26, nousi viime viikolla kohuotsikoihin, kun Seiska paljasti hänen esittäneen outoja väitteitä sukuhistoriastaan. Adele on toistuvasti väittänyt kuuluvansa belgialaiseen aatelissukuun, mutta Belgian aatelistosta vastaavat viranomaiset kumosivat missin lennokkaat puheet.

Lue lisää: Seiska selvitti! Viranomaiset kumoavat missi-Adelen sukutaustan: Et ole aatelinen

”Kaikki meni hyvin”

Seiskan paljastusjutun jälkeen selvisi, että Adele treffaili vuonna 2018 kansanedustaja Wille Rydmania, 36.  

Viime keväänä Adele antoi Rydmanista haastattelun Helsingin Sanomien skandaalijuttuun, jossa useat naiset väittivät kansanedustajan käyttäytyneen heitä kohtaan sopimattomasti. Adele esiintyi jutussa Oona-salanimellä.

Lue myös: Wille Rydmanin seksuaalirikosepäily eteni syyttäjälle

Rydman myöntää Seiskalle tapailun olleen totta.

– Kyllä pitää paikkaansa, että tapailimme Adelen kanssa romanttisessa mielessä muutama vuosi sitten. Kaikki meni silloin ihan hyvin. Olemme vielä keväällä tavanneet toisiamme kavereina, joten hänen Hesarille sepittämänsä valheet olivat minulle iso järkytys, Rydman sanoo Seiskalle.

Kansanedustaja Rydman on toiminut vuosia kokoomuksessa. Oikealla puoluetoveri Antti Häkkänen.
Kansanedustaja Rydman on toiminut vuosia kokoomuksessa. Oikealla puoluetoveri Antti Häkkänen.

Lue myös: Suomalaismissin aatelistaustasta paljastui erikoisia ristiriitoja – Adelaide Botty van den Bruele: ”Sukukirja sekä vaakuna löytyy kartanostamme”

Häkellyttävä ristiriita

Kansanedustajalla on tallessa kaikki hänen ja Adelen väliset viestit, jotka myös Seiskan toimittaja on nähnyt. On suorastaan häkellyttävää, miten räikeässä ristiriidassa Adelen väitteet Hesarissa ovat hänen kirjoittamiensa flirttailevien viestien kanssa.

– Adelen valehtelu alkaa heti lehtijutun alussa, jossa hän väittää tutustuneensa minuun alaikäisenä. Se ei ole totta. Yhteydenpitomme alkoi vasta vuonna 2018, jolloin olin 32-vuotias ja hän 22-vuotias, Rydman huomauttaa.

– Sinänsä sillä ei olisi mitään merkitystä, vaikka olisimme tutustuneet jo hänen ollessaan alaikäinen. Mutta kuvaavaa on, että Hesarin jutussa valehtelu alkaa jo heti alussa ja luodaan mielikuva siitä kuin olisi tapailtu jotenkin jo hänen ollessaan alaikäinen.

Missi-Adele esitti Helsingin Sanomien skandaalijutussa Oona-salanimellä kansanedustajasta hurjia väitteitä. – Kaikki olivat perättömiä, poliitikko todistaa Seiskalle.
Missi-Adele esitti Helsingin Sanomien skandaalijutussa Oona-salanimellä kansanedustajasta hurjia väitteitä. – Kaikki olivat perättömiä, poliitikko todistaa Seiskalle.

Lue myös: Wille Rydman esitteli Seiskan synttäreillä kauniin seuralaisensa – teki huvittavan mediapaljastuksen eduskunnasta - kuvat!

Wille Rydman on tehnyt Hesarin artikkelista tutkintapyynnön poliisille. Asian esitutkinta on kesken.

Rydmania koskeva seksuaalirikosepäily vuodelta 2015 taas eteni syyteharkintaan marraskuussa. Asianomistaja ei ole Adele.

Lue lisää Adelen ja Willen välisten viestien sisällöstä perjantaina ilmestyneistä Seiskasta!

Tilaa Seiska tästä!
 
Oletko jo tilaaja? Lue tuoreimman Seiskan digilehti tästä.
 
Tuoreimman Seiskan löydät myös kaikista hyvin varustelluista Lehtipisteistä.
 
Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.