fbq
Kotimaa
13.03.2022 10:54
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto
Iskelmägaala
Villiä menoa Tampereella - Erika Vikman, Nanna Karalahti ja Lauri Tähkä bilettivät yössä - yksityiskohdat julki
Kotimaa
13.03.2022 10:54
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto

Eilen (12.3.) Tampereen Nokia Areenassa järjestettiin vuoden 2022 Iskelmä Gaala. Gaalaa tähdittävät muiden muassa Lauri Tähkä, Haloo Helsinki!, Kaija Koo ja Erika Vikman. Tapahtumaa ei ollut mahdollisuutta katsella televisiosta tai netistä, vaan ainoa tapa seurata musiikkijuhlaa oli ostaa liput paikan päälle.

Lue myös: Tiesitkö, että tänä iltana juhlitaan Iskelmä Gaalassa? Ei kukaan muukaan - Kaija Koo ja monet muut jäävät kotikatsojilta sivu suun

Illan aikana Erika Vikmanin yllä nähtiin kerrassaan upea asu, eikä Samu Haberin ökykellokaan jäänyt katseitta.

Lue myös: Nahkasaappaat ja läpikuultava body! Erika Vikmanin gaala-asu ei voisi muuttua enää rohkeammaksi - kuvat

Lue myös: Samu Haberilla Iskelmä Gaalan kallein asuste: 60 000 euroa ranteessa - kuva!

Jatkopaikka lähellä

Kun palkinnot oli jaettu ja muodollisuudet niin sanotusti ohi, oli artistien aika nostaa maljaa juhlallisin menoin. Gaalan päätyttyä moni maamme nimekkäimmistä artisteista ja tähdistä kerääntyi jatkamaan iltaansa upouuden areenan neljänteen kerrokseen. Jatkopaikkana toimi Stefan’s Steakhouse.

Ravintolassa julkut viettivät ehtoota rennosti rupatellen ja yhteiskuvia ottaen. Kuppilassa on nähty muun muassa Suvi Teräsniska, Elli Haloo, Jere ja Nanna Karalahti sekä Lauri Tähkä. Myös esimerkiksi Minna Kuukka ja Joonas Nordman viihtyivät kekkereillä.

Hylkäsivät areenan

Puolenyön jälkeen seurueet alkoivat liueta kohti seuraavaa jatkopaikkaa. Erika poistui areenalta yhden aikaan.

Muun muassa Arttu Wiskari nähtiin sauhuttelemassa kulman takana sijaitsevan Sorella Cellar Clubin edustalla. Samaa paikkaa kohti käppäili myös Lauri Tähkä. Aleksanteri Hakaniemi nähtiin kyseisen klubin edustalla.

Salamyhkäiset juhlat jatkuivat aamuyöhön saakka. Juhlavieraita poistui juhlapaikasta vielä kolmen aikaan yöstä, vaikka ravintolan piti sulkea ovensa viimeistään kahdelta.