fbq
Kotimaa
12.03.2022 20:15
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Atte Kajova, Instagram
Kaija Koo
Tiesitkö, että tänä iltana juhlitaan Iskelmä Gaalassa? Ei kukaan muukaan - Kaija Koo ja monet muut jäävät kotikatsojilta sivu suun
Kotimaa
12.03.2022 20:15
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Atte Kajova, Instagram

Iskelmä Gaalaa juhlitaan Tampereen Nokia Arenalla tänään (12.3.). Gaala oli tarkoitus järjestää helmikuussa, mutta alkuperäinen gaalapäivä jouduttiin siirtämään vallinneen koronatilanteen ja siitä johtuneiden rajoitusten vuoksi.

Iskelmä Gaalalta huomion tänään vei Ylen järjestämä Apua Ukrainaan - Suuri tukikonsertti. Tukikonsertti järjestettiin osittain samaan aikaan Iskelmä Gaalan kanssa.

Iskelmä Gaalaa tähdittävät muiden muassa Lauri Tähkä, Haloo Helsinki!, Kaija Koo ja Erika Vikman.

Apua Ukrainaan -konsertissa sen sijaan esiintyivät esimerkiksi Robin PackalenMaija VilkkumaaEllinoora ja Tommi Läntinen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iskelmä (@iskelma)

Hämmennystä on herättänyt se, ettei Iskelmä Gaalaa ole mahdollista katsoa livenä televisiosta tai netistä. Ainoa mahdollisuus päästä todistamaan Iskelmä Gaalassa esiintyviä artisteja on ollut ostaa liput Nokia Arenalle.

- Gaalaa ei radioida, mutta Iskelmä tekee suoraa lähetystä Nokia Arenan backstagelta jo klo 12 alkaen. Esiintyjä- ja voittajahaastatteluja on luvassa koko päivän ja illan mittaan, Iskelmän Instagram-sivulla julkaistussa tiedotteessa lukee.

Päätös on aiheuttanut harmitusta faneissa.

- On todella harmi, ettei gaalaa näytetä televisiosta. Odotin erityisesti näkeväni Kaija Koon esiintymisen, helsinkiläinen Seiskan lukija kommentoi. 

Lue myös: Iskelmä Gaala 2022: Näin rohkean näyttävänä Erika Vikman nappasi illan ensimmäisen palkinnon - katso kuvat!

Iskelmä Gaala -illan ensimmäisen palkintopystin pokkasi Erika Vikman.

Arkistovideo: Erika Vikmanin keikkakooste